„Óvatosan náciribanc, mert be lesz törve a pofád! ” – brutálisan megfenyegették a gyermekvédő aktivistát

2020. szeptember 24. 23:37
Az LMBTQ-mesekönyvek ellen petíciót indító Schittl-Zaymus Esztert és kolléganőjét támadják.

Nagyon durva fenyegetéseket kap az  LMBTQ-mesekönyvek árusításával szemben fellépő gyermekvédő aktivista – számolt be a vasárnap.hu. „Óvatosan náciribanc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz” – így reagált egy LMBTQ-aktivista Schittl-Zaymus Eszter posztjára, melyben arra kért mindenkit, hogy írja alá a CitizenGo petícióját. A szervezet az aláírásgyűjtéssel azt szeretné elérni, hogy a homoszexualitás gyermekekkel történő elfogadtatását szolgáló, transzneműeket reklámozó mesekönyvet vegyék le a jól ismert könyvesboltok polcairól.

Azt mondják, hogy mi vagyunk az elnyomók, a nácik, a gyűlölködők, miközben éppen az ő közösségükből érkeznek ilyen jellegű fenyegetések – nyilatkozta a vasárnap.hu-nak a CitizenGO magyarországi kampányigazgatója, aki a napokban megjelent LMBTQ-mesekönyvek árusításával szemben lépett fel. Schittl-Zaymus Eszter azt is elmesélte, kolléganőjét, egy ötgyermekes családanyát már saját otthonában gyerekei jelenlétében fenyegették meg.

„ A náci jelzőt már többször megkaptam, jött fizikai fenyegetés is. Ha nagyobb hangot kap egy kampányunk, sajnos ez vele jár. Éppen ezért fontos most megszólalnunk, amikor még lehet, és nem vesz mindent irányítása alá a relativizmus diktatúrája.” – mondta el Schittl Eszter. Hozzátette, egyértelműen látszik:

egyre jellemzőbb, hogy a genderlobbisták agresszíven próbálják másokra erőszakolni álláspontjukat.

A CitizenGO magyarországi kampányigazgatója szerint, ha idejében felszólalunk, és ezeket a mozgalmakat megfékezzük, talán nem jutunk el hazánkban a valós fizikai agresszióig.

A petíciót, amelyet ITT lehet aláírni, eddig egyetlen nap alatt több mint 17 ezren írták alá. Schittl-Zaymus Eszter szerint ez annak köszönhető, hogy a magyarok – gondoljanak bármit is az LMBTQ-kérdésekről – egyetértenek abban, hogy a gyerekek felé nem szabad különböző szexuális ideológiákat közvetíteni, és ezzel a gondolkodásukat megzavarni.

Schittl-Zaymus Eszter nehezményezte, hogy

az egyik mesében egyenesen arra ösztönzik a fiúkat, hogy nyugodtan hordjanak lányruhát.

Ha valaki nem tud a saját nemével azonosulni, az probléma. A gyerekek felé mégis azt közvetítik, hogy ezzel nincs semmi gond, viseljenek nyugodtan fiúként lányruhát, hisz ez büszkeség, ez jó dolog – mutatott rá a mesekönyvből idézve: „Eleinte ritkán és bátortalanul bújt bele, ám barátai meggyőzték, hogy bármikor büszkén viselheti”. A gyerekeknek joguk van a gyerekkorhoz, még nem kell megismerniük egyes felnőttek különféle természetellenes szexuális szokásait –  hangsúlyozta.

Az egészséges nemi identitásukat, a biztonságos fejlődésüket zavarja meg ez a könyv.

Ha ezt most a magyar társadalom szó nélkül hagyja, és továbbra is elérhető lesz a Meseország mindenkié című könyv a boltokban, akkor jönni fog a többi is. A 20. ilyen „gyerekkönyv” után már nem tudunk majd mit tenni – hívta fel a figyelmet.

Hozzátette, az LMBTQ-mesekönyv a gyerekekre káros, nem való az ő korosztályuknak. A kicsiket nyíltan egy szexuális, politikai ideológia felé tereli. A Pagony ráadásul kifejezetten gyermekkönyv- és játékbolt, így aki nem elég figyelmes, gyanútlanul hazaviheti karácsonyi ajándéknak.

Schittl-Zaymus Eszter kijelentette, felelősek vagyunk az utánunk jövő generációért és a gyerekekért, és ha hagyjuk, hogy ezt a könyvet árusítsák a hazai boltokban, az olyan, mintha azt hagynánk, hogy 18-as karikás filmeket áruljanak gyerekboltokban mindenféle figyelmeztető jelzés nélkül.

(Vasarnap.hu)

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megtehetné, mint a lengyelek, csak akkor jönnek az újabb V4 elleni támadások Brüsszel felől. Ezért jobb, ha az emberektől jön az elutasítás. Én aláírtam. Írd alá te is.

Sajnos ezen az alapon nem nagyon lehet hozzájuk nyúlni. A szerzői jog csak 70 évig érvényes, onnantól kezdve közkincs. Az átirat, paródia, stb. egyébként sem jogellenes.

Nem ismerem az említett "remekművet", de feltételezem hogy nem szó szerint alapszik egy írott meseváltozaton, hanem ismert motívumokból rak össze egy új mesét. Ha ez igaz, plágium szempontjából ezzel több gond is van. A klasszikus mesék eredete többszáz éves és a homályos, első közreadóik, pl. a Grimm fivérek, Perrault, vagy Benedek Elek csak lejegyezték őket, de nem szerzőik. Amúgy meg a mesék motívumrendszere annyira összetett, hogy gyakran még egy országhoz vagy régióhoz is nehezen köthetőek. Egyetemi népmesével kapcsolatos tanulmányaim során láttam olyan motívumtérképeket, amik kimutatták, hogy egy-egy fordulat Balitól Lengyelországig felbukkanhat , léteznek ilyen motívumgyűjtemények is. Ilyen módon szerzőséget, pláne joghatóságot valószínűleg lehetetlen megállapítani: milyen jogi hatósága lenne a magyar államnak egy Grimm által 200 éve lejegyzett mese felett, aminek a motívumai a mondjuk a Kaukázusban is felbukkannak? Ezen az alapon Csukás Istvánt vagy Tolkient is lehetne plágiummal vádolni. Ettől persze a szerző(ke)t még erkölcsileg vagy művészileg el lehet ítélni, csak valószínűleg nem szerzői jogi alapon.

Mindenben egyetértek Veled, Novák Katalinnak már ma lépnie kell. Régi szép idők, amikor embernek és színésznek is nagy idoljaink kulturáltan tudták megélni másságukat, a mai primitív,bunkó, s végtelen agresszív deviánsokkal ellentétben. Ezeket el kell taposni.

Az egészségeseknek végre a sarkukra kell állniuk. Hajrá Eszter, köszönet a munkátokért.

Valaki feltenné a hálóra azon könyvesboltok listáját, amelyek ezeket a mocskokat árulják? Bojkottot kell ellenük hirdetni!

Logikád mentén akkor Hitlert, Szálasit is árulhatnának.

Ilyenkor az Orbán kormány miért sunnyog?

Mint meleg, rendbe szethetnéd a bandádat, mert a normálisak fognak Titeket pofán verni. Amíg nem zárjátok ki magatok közül ezeket a mocskosakat, addig a normális melegek is csak az utálat tárgyai maradnak. Nem kell nektek a franciák után szaladni, ahol a bioetika "forradalma" révén hamarosan törvényessé válhat a szexuális deviánsok futószalagon - mesterséges megtermékenyítés -való gyártása.

A francia tervezet szerint egy meleg nő ingyenes mesterséges megtermékenyítésben vehet részt, a donor névtelen marad. Viszont a meleg nő hozhatja világra a deviáns gyermekét. Ezek szaporodnak, a normálisak meg fogynak. Ha nem lesz változás, néhány évtized múlva tele leszünk buzi gyerekekkel.

Köszi, a petíciót bepótolom. Radnóti Fanni élete utolsó szakaszában már felolvastatott magának, de csak XIX.századi szerzőktől, íróktól. Megkímélte magát a mai szennytől.

Mit nem hiszel, te szerencsétlen!!!!

"Hadd osszam meg egy személyes küzdelmem is. Facebookon nyilvánosan megfenyegettek, bár már nem először, de talán most a legijesztőbben:
„óvatosan nácir*banc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz”,

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés