Átlátható működést, könnyen hozzáférhető oltóanyagot!

2020. szeptember 22. 18:47

Cseh Katalin
Facebook
Ugyan hatékony és biztonságos oltóanyag egyelőre nincs, de a klinikai vizsgálatok ígéretesek.

„Az Európai Parlament szakbizottságai előtt ma a koronavírus elleni védőoltással kapcsolatban a nagy gyógyszergyártó cégek képviselőit és az az Európai Gyógyszerügynökség egyik vezetőjét kérdezhettük.

Ugyan hatékony és biztonságos oltóanyag egyelőre nincs, de a klinikai vizsgálatok ígéretesek. Ezért itt az ideje, hogy felkészüljünk az előttünk álló feladatokra.

A gyógyszeripar szereplőinek feltett kérdésemben arról beszéltem, hogy a közös, hatékony európai vakcinastratégiának azt kell jelentenie, hogy az oltóanyagnak megfizethetőnek és könnyen hozzáférhetőnek kell lennie, miközben minden erőnkkel fel kell lépnünk az oltásellenesség ellen is – ez mindannyiunk felelőssége.

Az oltóanyag előállítása egy rendkívül összetett folyamat, amikor pedig kezünkben lesz a vírus ellenszere, fontos, hogy közbizalom övezze azt. Az emberek bizalmát pedig az átláthatóság növelésével szerezhetjük meg!

Ma ez a transzparencia még hiányzik a gyógyszeripar részéről, de mi továbbra is azért fogunk küzdeni, hogy az oltóanyag elkészülte a lehető legátláthatóbb folyamat legyen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Könnyen működő botmixert is kérjél.

Megnéztem.
A Jakab egy fasz, általában. Itt azonban a munkáját rendesen végezte. Semmi rosszat nem mondott.

Azt értem.
De azért magunk között szólva ez egy kurva kemény videó a valóságról. Nem ismerem ennek a jakabnak a hülye "pártelnöksége" előtti tevékenységét, de ha tényleg foglalkozott legalább valamilyen szinten ezekkel a nyomorult gyerekekkel, azért az nekem számít.
Persze lehet, hogy csak ócska propaganda volt, nem tudom. De a filmben nem mondott olyant, amibe belel lehetne bárkinek is kötni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés