Az Indextől felállt Miklósi Gábor, ám a Telexhez nem vették fel

2020. szeptember 19. 10:32
Az Index korábbi újságírója arról vált híressé, hogy a Puskás Aréna nyitómeccsén az Ismerős Arcok Nélküled című dalára nem állt fel.

Miklósi Gábor szintén felállt a nyár közepén az Indextől Dull Szabolcs volt főszerkesztővel távozó stáb jelentős részével együtt. A felmondott indexesek nemrég jelentették be, hogy Telex néven új, független, közösségi finanszírozású portált indítanak, melyhez kiadót is csináltak Van Másik Kft. néven. A PestiSrácok.hu értesült arról, hogy Miklósi Gábor lehetséges, hogy nem került felvételre a Telex stábjába. Az online portál értesüléseit az újságíró megerősítette, ám az okokról nem akart beszélni.

Miklósi akkor válhatott országszerte ismertté, amikor véleménycikket írt az Indexbe, azzal kapcsolatban, hogy miért nem látta értelmét, hogy a Puskás Arénában felálljon az Ismerős Arcok Nélküled c. számára. Mint fogalmazott: „a Puskás megnyitóján mégsem énekelheti 70 ezer ember a Dzsungel könyvét”. Csak olaj volt a tűzre, amikor a nagy negatív médiavisszhang ellenére az Index munkatársai kiálltak Miklósi mellett. Dezső András még egy videómontázst is megjelentetett, melyben a dalhoz migránsokról készült képeket vágott be.

Fotó: Miklósi Gábor Áder János köztársasági elnökről készült fotója a Puskás Aréna megnyitóján. (Facebook)

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valahol felsír egy Miklósi...

Csak játék, megtévesztés az egész.
Az Index Orbán általi tönkretételének legendája...
Ill. annak egyik alfejezete...
Senki ne féltse őt, őket.
Holló a hollónak...
Hát még ragadozó a ragadozónak...

A zsidók között is vannak buták, tehetségtelenek, akik nem tudják, mikor kell felállni, vagy ülve maradni. Ezt hívják kontraszelekciónak.......nálunk, Lipóciában is.

A Népszabadság után az Index, s utána meg a semmi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés