Gyurcsány: Lesznek még ilyen bajaink a Jobbik politikusaival

2020. szeptember 18. 12:50
„A Jobbikot nagyon sokáig fogják kísérteni az elfogadhatatlan mondatai” – fogalmazott a DK elnöke.

Csütörtökön Gyurcsány Ferenc volt a Spirit FM Harcosok klubja című műsorának vendége. A műsorban többek között az ellenzék összefogásáról, valamint a judapestező Bíró László antiszemita kijelentéseiről is szó esett.

Gyurcsány a judapestező Bíróról

A judapestező Bíró Lászlóval és a Jobbikkal kapcsolatban a DK elnöke úgy fogalmazott: „a Jobbikot nagyon sokáig fogják kísérteni az elfogadhatatlan mondatai. Azt gondolom, sőt reálisnak tartom, hogy

lesznek még ilyen bajaink a Jobbik politikusaival.

Mi a fenét csináljunk ezzel?” – tette fel a kérdést.

A judapestező Bíró ellen Koncz Zsófia indul

Az október 11-i szerencsi időközi választáson a baloldali összefogás Bíró Lászlót indítja jelöltként. Ahogy arról beszámoltunk, Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például Judapestnek, az izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte. A Fidesz jelöltje az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.

Az ATV vonatkozó cikkét az interjú további részleteivel ide kattintva olvashatja.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem sem sokáig kísérti a jobbikot a múltja. Előbb megszűnik.

Alkoholista a szokásos ködösítést alkalmazza: látszólag nagy erkölcsi duma, de ténylegesen a pucér hatalmi érdek, mint most az antiszemita Bíró esetében Korábban nagy vehemenciával védte a zsidó feleségét, de most a cimborák rasszizmusa esetében ez eszébe sem jut.

Szánalmas...

Mondjuk ez a hozzáállás így utólag is rávilágít arra - eddig is tudtuk persze -, hogy mennyire művi, mennyire propagandisztikus, mennyire őszintétlen az a típusú stélsőjobboldalizás, antiszemitázás, rasszistázás, amit évtizedek óta folytatnak... jelenleg is, teszem hozzá (lásd Vidnyánszky azonnal véres antiszemitának lett bélyegezve, csak mert annyit mondott, hogy XY nehezen fogja megérteni a nemzeti dolgokat...).

És az elvtársi mondatokból is:
- A gyűlölet része a harcnak. Az ellenség kitartó gyűlölete repít minket túl az ember természetes korlátain és formál bennünket hatásos, választékos, erőszakos és hidegvérű gyilkoló-gépekké. Katonáinknak ilyenekké kell válniuk, mert a gyűlölet nélküli emberek nem győzhetik le a brutális ellenséget.- fogalmazta Ernesto Che Guevara ezen anti-krisztusi üzenetét 1967-ben, a Trikontinentális Szolidaritási Szervezet Kubában tartott konferenciájára.

Értem.
Akkor te a Mi Hazánkra fogsz szavazni? Vagy a Kutyapártra?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés