Elindult a Pesti TV

2020. szeptember 14. 12:23
Huth Gergely: Új hangot szeretnénk vinni a jobboldali médiába.

„Azoknak a lázadóknak, azoknak a normális embereknek szeretnénk a fóruma és a platformja lenni, akik eddig leginkább csak a közösségi médiában kaptak teret”nyilatkozta a hétfőn indult Pesti TV programigazgatója, Huth Gergely az Origónak. A legújabb médiaprojekttel elsősorban a közéleti ügyekben kevésbé aktív fiatalokat céloznák meg.

Az összes magyar szolgáltatónál alapcsomagban elérhető lesz a Pesti TV, egyedül a Digivel nem sikerült megállapodniuk. Az új televíziós csatorna egy sima digitális antennával az egész országban fogható lesz – mondta el a portálnak Huth. A műsorok képernyőre kerülésük után röviddel online visszanézhetőek lesznek, erre a Pesti Srácok, valamint a Pesti TV induló új oldalán (pestitv.pestisracok.hu címen) lesz lehetőség.

Reggelente a Bögre Klub elnevezésű, „látókörtágító, zenés kávészeánsz” fog futni a Pesti TV-n, ami szokatlan stílusával, DJ-kkel és közéleti hírekkel próbálja meghódítani a nézőket; napközben helyszíni közvetítések, előre rögzített vitafórumok, ismétlések, rádiós stílusú híradók lesznek láthatóak; főidőben, minden hétköznap este hét órától kezdődik el "a komoly esti műsorsáv". A nézők innentől óránként, azaz hétkor, nyolckor, kilenckor és tízkor különféle műsorokkal találkozhatnak; ezenfelül színvonalas film- és dokumentumfilm-válogatással készülnek a hétvégi magazinműsorokban; a Trollfoci tagjai is fel fognak bukkanni a Pesti TV-n, vasárnap este élő műsoruk lesz; a műsorkínálatban szerepelnek majd keresztény szemléletű, kulturális műsorok is, Fábry Szabolcs nagyvázsonyi polgármester vezetésével pedig Krokodilagy néven fog futni adás, ami a vidék lázadásának ad majd terepet.

(Origo)

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Emlékszem, amikor a hírtv indult, ballib beállítottságú szolgáltatók nem vették fel a csatorna kínálatba. Több helyen tüntettek érte.
Szerintem a digit is valami ilyen mozgatja. Kíváncsi lennék az indokokra.

Igen. Ismerjük a technológiát. Tüntetni kéne.......
Ha a helyi digitv előtt tüntetnénk minden nagyobb városban......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés