Láng Zsolt: Tisztázni kell Karácsony Gergely hozzáállását is

2020. augusztus 27. 20:09
A Fidesz fővárosi frakcióvezetője arra kérte Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy határolódjon el Bíró Lászlótól.

Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője arra kérte Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy határolódjon el Bíró Lászlótól. Erről Földi-Kovács Andrea műsorvezetőnek beszélt a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Karácsony Gergely rendszeresen országos ügyekben, hitéleti kérdésekben foglal állást

Az adás során Láng Zsolt kérését úgy indokolta: „a fővárosi közgyűlésben megszokhattuk az elmúlt időben, hogy Karácsony Gergely kevésbé foglalkozik Budapesttel és Budapest életével. Hanem rendszeresen országos ügyekben, hitéleti kérdésekben foglal állást és most kivételesen mi kértük arra, hogy egy olyan ügyben, amikor az ellenzéki pártok a DK-tól, a Momentumon át, az ő Párbeszéd pártjáig, egy olyan jelöltet támogatnak, aki nem régiben még a nemzet fővárosát le »Judapest«-ezte, az izraeli turistákra azt mondta, hogy »tetűcsúszdások«, – hogy egy ilyen embert, valóban támogat-e, valóban ez megengedhető-e – és én arra kértem, hogy a normál emberi erkölcsök és ész alapján határolódjon el tőle. Egy ilyen embert nem szeretnének az ország házában látni” – jegyezte meg a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.

A judapestező Bíró ellen Koncz Zsófia indul

Az október 11-i szerencsi időközi választáson a baloldali összefogás Bíró Lászlót indítja jelöltként. Ahogy arról beszámoltunk, Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például Judapestnek, az izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte.

A Fidesz jelöltje az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz, aki helyi információink szerint már össze is gyűjtötte a jelöltséghez szükséges ajánlások több mint ötszörösét.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés