A külügyminisztériumnál akciózott a Momentum

2020. augusztus 27. 11:36
„Lady MRD” feliratot fújtak a parkolóba, illetve egy „jachtparkoló” táblát is kihelyeztek.

Ahogy korábban mi is megírtuk, az Átlátszó fotósa nyaralása alatt készített fényképeket Szijjártó Péterről, amin a külügyminiszter családja körében látható egy jachton az Adrián. A jachttal, a nyaralás részleteivel és finanszírozásával kapcsolatoban később a miniszter elmondta: szerinte a családi vakáció a magánélet része.

Az ügy kapcsán éjjel a Momentum TizenX nevű ifjúsági szervezetének tagjai „Lady MRD” feliratot fújtak a Külgazdasági és Külügyminisztérium előtti parkolóba és egy „jachtparkoló” táblát is raktak mellé.

A párt a közösségi oldalán is megosztotta az éjszakai akciójának eredményét, melyhez azt írták: „a Momentum Mozgalom és a Momentum TizenX aktivistái tegnap este segítettek Szijjártó »jachtozós« Péternek, hogy mindig találjon magának parkolóhelyet a Külügyminisztérium előtt!

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kormányképes erő, na.

Egyébként tényleg baromi feltűnő, hogy soha semmilyen TARTALMI állítást, programpontot nem fogalmaz meg a Momentum, a Jobbik , az MSZP stb. (még a DK legalább nyomatja ezt az Európai Egyesült Államok projektet). Ki kivel hogyan fog össze, meg ezek a rituális bábuszurkálások a kormány és a kormánytagok irányában... annak folyamatos demózása a hardcore ellenzékiek felé, hogy ők aztán még keményebben odacsapnak a Zobánnak... nulla érdemi tartalom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés