Szijjártó nyaralását fotózta az Átlátszó – reagált a külügy

2020. augusztus 18. 12:54

A külügyminisztert egy adriai jachton fotózták le, amire Menczer Tamás államtitkár reagált.

2020. augusztus 18. 12:54

Adriai jachton fotózta le Szijjártó Pétert az Átlátszó. A portál fotósa motorcsónakon indult a jacht után.

A Külügyminisztérium részéről Menczer Tamás szólalt meg az ügyben. A külügyi államtitkár azt írta a közösségi oldalán: „A mai hírekkel kapcsolatban: Igen, a miniszter szabadságát tölti, és közben dolgozik. Számos külügyminiszterrel tárgyalt telefonon, foglalkozott a beruházás-ösztönzési támogatásokkal, velem pedig a nemzetközi sporteseményekre vonatkozó – koronavírussal kapcsolatos – szabályokat dolgozta ki. A külügyminiszter általános munkatempóját még az ellenfelei is elismerik, a szabadsága sem telik munka nélkül. A képmutatás csúcsa, hogy azok, akik folyamatosan a magánélet szentségéről és sérthetetlenségéről beszélnek, leselkednek, és fényképeket készítenek egy, a családja körében lévő emberről.

Összesen 454 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bulvár Viktor
2020. augusztus 19. 15:08
Mit irigykedtek? Ez a polgári Magyarországom. Éljen!
BőröndÖdön
2020. augusztus 19. 14:33
Robokuty,ne törődj semmivel,tiétek a Világ....egyelőre...
graycivil
2020. augusztus 19. 13:30
"Hol volt a TEK? A helyzetet tovább rontja, hogy a kikapcsolt nyomkövetővel haladó jármű fedélzetén éppen Szijjártó Péter a magyar kormány tagja, külügyminiszter hajózott. S mint tudjuk (egy tavalyi Népszava cikkből például): 2018 óta a Terrorelhárítási Központ (TEK) védi őt, nem is kis személyzettel:. A TEK 2018-as költségvetési beszámolójából ugyanis az derült ki, hogy a TEK 52 (!) státuszt kapott erre a feladatra. Kérdezzük: Vajon a fedélzeten a TEK emberei is Szijjártóval és a családjával nyaraltak? Ha igen, akkor annak a költségét a külügyminszer vagy a TEK (azaz az állam) állta? Ha nem voltak vele, akkor hogyan látják el a védelmet, ha éppen nem is tudják, hol van a védett személy?"
LuiPadre
2020. augusztus 19. 10:42
Nem lehet gond. Van aki helyette elkesziti ezeket a beszamolokat. Ha pedig ajandek volt, valamilyen torvenyi kotelezettsege tuti van, hogy a nagyobb ertekueket feltuntesse a vagyonnyilatokzataban. Azt kell mindenkinek megertenie, h Szijjarto nem all a toveny felett, u. azok a szabalyok vonatkoznak ra, mint barmilyen mas allampolgarra. A kemeny munka nem nem ok a kivetelre. Ezrek - orvosok, apolok, pedagogusok, bolti eladok - dolgoztak, dolgoznak kemenyen egesz tavasszal es nyaron. Baromira nem ugy van, hogy o naluk tobbet erdemel. Szamoljon el, ha tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!