Gépfegyverrel mászkált Lukasenka

2020. augusztus 23. 20:36
A fehérorosz elnök maga is megmutatta fegyverhordozási képességeit.

Gépfegyverrel mászkált személyes testőrsége körében Aljakszandar Lukasenka fehérorosz vezető, miután földet ért elnöki helikoptere a fővárosban. A tüntetések immár több mint egy hete folynak szerte Belaruszban, miután a jelenleg is regnáló elnök feltételezhetően – ismét – elcsalta a választás eredményét, így idén is szert téve 80%-os támogatottságra a választók körében. Egy tüntetés ma is kirobbant Minszkben, melyen egyes beszámolók szerint több mint tízezren vettek részt. Az esetről több videó is megtekinthető a Belsat belarusz hírügynökség Telegram oldalán.

 

Fotó: Telegram

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mubárak egyiptomi elnök néhány nappal Orbán látogatása után bukik meg. Kan Naoto japán miniszterelnök Orbán után három nappal mond le a posztjáról, de ő sokkal jobban jár, mint Szultan bin Abdel-Azíz szaúdi herceg aki két héttel a találkozó után meghal. Néhány nappal azután, hogy Silvio Berlusconit biztosította támogatásáról, az olasz miniszterelnök lemondani kényszerül. STB.

megvan már, hogy mit kell kommentelni Lukasanko barátunk újabb fellépésére? (aki lehet, hogy túl sok amcsi filmet nézett?)

erősen érvel, mint azelőtt is :)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés