Az Axióma legújabb videójában az LMBTQ-propagandát mutatja be

2020. augusztus 22. 19:05
Az Axióma legújabb videójában bemutatja, hogy vált legálissá az identitászavaros gyermekek átoperáló műtétje.

Az Axióma legújabb videójában bemutatja azon elméletet, melyet a Pride is magáénak tart, és melynek radikálisan progresszív, ámde befolyásos ága jótékony hatásúnak tartja identitászavaros gyermekek hormon terápiáját és átoperálását. Különösen érdekes, hogy mindezt annak ellenére teszik, hogy az amerikai pszichológiai szaklap, az American Journal of Psychiatry kimondja, „[nemváltó] beavatkozások nem vezetnek a mentális egészség javulásához”.

Fotó: Facebook

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az LMBQTI teljes letámadást művel a meséktől a felvonulásokig, s mi nem fogunk tudni hatékonyan szembeszállni ezzel, ha nem dolgozunk ki hasonló szervezettséggel, eltökéltséggel a helyes emberi önértelmezést képviselő programot.

Ez az egész provokáció, amiben a MH szerepe bizonytalan. Ahogyan a Jobbik 2006-tól Gyurcsányék fizetési listáján volt, sajnos feltételezhető, hogy az utóvédnek meghagyott MH-val ugyanez a helyzet. Nem bízom bennük, meg ha egy adott kérdésben egyet is értek, azzal amit mondanak. Az erőszakos agitálásod sajnos ugyanerre enged következtetni, mivel a jobboldali szavazatok megosztására irányul. A Jobbik eredetileg ezt a célt szolgálta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés