Bíró László állítja: apátiában volt, azért tett antiszemita megjegyzéseket

2020. augusztus 21. 20:21
Az ellenzéki jelölt az apátia és a zsidó származásra tett megjegyzések közötti összefüggésre nem adott bővebb magyarázatot.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az ellenzék szerencsi időközi választáson indított jelöltje, a jobbikos Bíró László, korábban antiszemita, rasszista megjegyzéseket tett a Facebook-profilján.

Azt is megírtuk, hogy mostanra azonban elérhetetlenné váltak a posztok, melyekben Bíró Budapestre csak „judapestként” hivatkozott, vagy „tetűcsúzdásoknak” nevezte a szerencsi és környékbeli szállodákba érkező lengyel, orosz és izraeli haszid zsidó vendégeket.

Bíró László az RTL klubnak azt állította: „Az a kialakult helyzet, amit én a 2018-as választások után átéltem, az valójában egy elég mély apátiába taszított. És én úgy érzem, hogy ennek volt a következménye az, hogy egy ilyen bejegyzést tettem.”

Az ellenzéki jelölt az apátia és a zsidó származásra tett megjegyzések közötti összefüggésre nem adott bővebb magyarázatot.

A momentumos Kerpel-Fronius Gábor szerint ez elegendő bocsánatkérés volt.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az igazi lelkületét kifejező antiszemita kijelentései, és a mostani egész elképesztő idétlen mentegetőzése módfelett informatívak az ottani választásokra!

:DDD oké. Elhiszem.

Apátia az milyen zónában van? Zöld, sárga vagy vörös? Biztos, hogy nem hozott onnan vírust?

Ez egyre szánalmasabb... az egész pártnak ez volt az identitása... gondolom egyszerre és évekig volt apátiában mindenki, Vonától Gyöngyösin és Novákon át Kulcsár Gergelytől Bíró Lászlóig...

"A momentumos Kerpel-Fronius Gábor szerint ez elegendő bocsánatkérés volt."


Van még kérdés, Ildikó?

Ehhez az ürgéhez képest Kunhalmi és Bangóné valóságos Grétsy László. :)))

Aki meg akarja keresni apátiát a térképen közvetlenül Opatija mellett keresse, egy kevéssé ismert elővárosa, ami híres arról, hogy az itteniek gyakran ragadtatják magukat meggondolatlan kijelentésekre.

A németek pláne nagy apátiában voltak az első világháború utáni imperialista békétől.

A baloldali összefogás részeként csak Pol Pot elvtárs szobra jöhet szóba.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés