Elhalasztott rendezvényről „tudósított” az újpesti önkormányzati lap

2020. augusztus 18. 23:19
Wintermantel Zsolt szerint az önkormányzati választások után érkező Balogh Gábor főszerkesztőnek távoznia kell az újságtól.

Az évente több, mint 200 millióból gazdálkodó Újpest Média hazudott egy orbitálisat, durván megsértve többeket – írja közösségi oldalán Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi fideszes polgármestere. A posztból kiderül: „a pártdelegáltként érkezett főszerkesztő, Balogh Gábor” által írt tudósításban beszámoltak egy múlt csütörtöki rendezvényről. Leírták, hogy kik voltak ott, nagyjából miről beszéltek, valamint ki az, akit bár meghívták, de nem ment el.

A bökkenő csupán annyi, hogy az eseményt végül keddre halasztották, „így kiderült a gátlástalanságuk”. A dolog pikantériáját tovább növeli, hogy – amint az a politikus posztjából kiderül – ugyanazon lapszám vezércikkében ugyanaz a főszerkesztő „a mai újságírás silányságáról és az Újpesti Napló, mint egyedüli városi újság megújulása kapcsán, a roppant nagy felelősségükről értekezik”.

„Mondhatnám, hogy nem vagyok meglepődve, mit is vártunk tőlük, de ez akkor is méltatlan Újpesthez. A főszerkesztőnek távoznia kell! Ha nem teszi önként, akkor ez a polgármester felelőssége lesz! Újpest többet érdemel!” – zárja sorait Wintermantel. A főszerkesztő, Balogh Gábor egyébként korábban az Alfahírnél dolgozott, az őszi önkormányzati választások után került az újpesti médiumhoz.

Az Újpest Média közösségi oldalán helyreigazítás jelent meg, amelyben „tévesnek” titulálják a történteket.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aszongya a Zújpest média:

"
Az Újpesti Napló legutóbbi számában tévesen jelent meg, hogy az Újpest FC szurkolói ankétját augusztus 13-án megtartották. A lapzárta 11-én kedden volt, a klub sajtóosztályától pedig augusztus 12-én délelőtt kaptunk tájékoztatást a rendezvény elhalasztásáról, így az időpontot már nem volt lehetőségünk javítani. Továbbá tévesen jelent meg a cikknek ezen része, melyből úgy tűnt, hogy az eseményt már megtartották. Ebben az Újpest FC által delegált résztvevőkről illetve Őze István UTE klubvezetőnek a meghívásra adott visszautasító válaszáról adtunk hírt. Tévesen.

Mindez persze csupán magyarázat, nem mentség, a hiba az hiba, amelyért elnézést kérünk az olvasóktól és az Újpest szurkolóitól.
Az ankétra ma este 19.00-kor az UP Újpesti Rendezvénytér színháztermében (1042 Budapest, Szent István tér 13-14.) kerül sor.
"

Miféle tévedésről, meg hibáról hablatyolnak ezek? Hazug férgek egytől egyig.

Kínos, botrányos, felháborító. A minimum csakugyan a főszerkesztő lemondása lenne.

Fuggetlenobjektiv lakájmédia.
Ilyenkor bizonyítják azt, amit mi mindig mondunk, hogy az igazságtól függetlenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés