Vadai Vidnyánszkyról: Vajon a laposföld is játszik nála?

2020. augusztus 15. 15:32
A DK-s politikus szerint nincs liberális szervezkedés a színházigazgató ellen.

Az ATV adja hírül: Vidnyánszky Attila a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy a jelenlegihez hasonló felháborodást tapasztalt a Nemzeti Színház megépültekor vagy akkor, amikor átvette a színház vezetését. „Nagyon komoly nemzetközi háttérhatalom és hálózat szervezkedik, egy liberális kör. A szakma tele van történetekkel, hogyan lehetetlenítettek el embereket. Básti Juli, Udvaros Dorottya vagy Blaskó Péter maga mesélte nekem, hogy egyből rosszabb színésznek minősítették őket az általam vezetett Nemzeti tagjaként” – nyilatkozta az igazgató.

Vadai Ágnes, a DK politikusa Facebookon reagált Vidnyánszky szavaira: 

Nincs annál szomorúbb és szánalmasabb, mint amikor a Nemzeti Színház főigazgatója azt bírja mondani, hogy egy nemzetközi háttérhatalom és hálózat szervezkedik ellene.

Sajnálatos, hogy ha gondolunk is valaha erre az emberre (ritkán azért), akkor nem a művészete fog eszünkbe jutni, hanem az, hogy ő is a gyíkemberekben, a háttérhatalmakban, az összeesküvés-elméletekben és a hasonló baromságokban hisz! Vajon a laposföld is játszik nála?

(Fotó: MTI Fotóbank)

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vadainak nagy része van a magyar honvédség tönkretételében. Politikai felelősséget igazán vállalhatna ezért a bűnért.

"...azt bírja mondani" ilyen stílussal kulturális kérdésekhez valóban nem kellene hozzászólni. Amúgy Vidnyánszynak a kulturális élet klikkesedésével kapcsolatban teljesen igaza van: pontosan tudja miről beszél. És hát Jordán Tamás "pápa levele" mindezt meg is erősítette. Most jön Vadai a maga primitivizmusával, hogy mindez nem is létezik. Ergo Jordán Tamás gyíkember.

Rákosi Piros Farkasai,
Kádár Apró Dögei,
Gyurcsány Vágó Vadai.

...Továbbá: ezek szerint Feri is gyíkember, hiszen nemrégiben ő "bírt írni" valamim olyasmit, hogy Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.
Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot.
Így van ez rendjén. Higgadtan, racionálisan, szárazon.
Akik meg még egyensúlyoznak: ideje magatokra találni, felébredni, élni!
Vagy küzdetek a hazáért, vagy cinkosok lesztek. Vagy-vagy."

Lehet, hogy a monoklia nem is festve volt?

Vadai a Laposfejű Markotányosnő is megszólalt?

Tényeket sorolt fel valóságos színészeket, hozzátéve még Bánsági Ildikót is, Vidnyánszky Attila és te meghazudtolod, leállsz vele szemétkedni?
Már megint a kereszténységével is gúnyolódni, te ügyeletes bányarém!
Mit képzel magáról ez a harcsaszájú? Kivel beszél ez?
Bezzeg a pia szagú főnökénél kussol bármilyen hülyeséget is mond.

Ez a "bírt írni" , stb. egy Bayer fejlesztés, nekem nem is fals önmagában.

Vadaitól kevésszer kérdik, hogy is volt , hogy is ment az államtitkársága alatt a magyar haderő fegyverzetétől való megszabadítása. Hogy is bírtak megszabadulni a nehézfegyverzettől, még ha nem is volt a legkorszerűbb, mitől gondolták, h. ennyire jól megy nekik, h. mindegy, van v. nincs.

Halaskofa. Nem okvetlenül van összefüggésben a megszerzett diplomák számával.

A laposfejű aki nem lát

,,Bár Ágnes asszony bent volt az ominózus napon az ülésteremben, mégsem látott olyat, hogy valaki erőszakot alkalmazott volna. Valamitől nem vette észre, hogy például Kövér László a parlamenti patkóban elhelyezett alkalmi mikrofonon keresztül nyitotta meg az ülést, mert az ellenzéki képviselők se őt, se a levezető elnök Latorcai Jánost nem engedték föl a pulpitusra. Ágnes asszony merengő szemei azt sem látták, amint Kunhalmi Ágnes a széksorok között a levezető elnök felé szaladva akarta megakadályozni Latorcai Jánost munkájában. Nem tűnt föl neki az sem, hogy Jakab Péter jobbikos képviselő közvetlenül a miniszterelnök orra előtt beleterpeszkedett Orbán Viktor székébe, megakadályozva őt helyének elfoglalásában, a szavazógombok jogszerű használatában. Romantikus jelenet lebeghetett a szeme előtt éppen akkor is, amikor Szabó Tímea arasznyi távolságról - kéretlen erőszakos zajszennyezőként - hosszan belesípolt az elviselés grimaszával válaszoló meglepett kormányfő arcába. Ha nincs a képviselőnő szájban a síp, talán még össze is piszézhettek volna a Szabó Tímea orrhegyénél mindenképpen csak jobbat érdemlő miniszterelnökkel.

Vadai továbbá delejes állapotában nem hallotta meg a sziréna hangját sem, amely az ellenzék erőszakoskodása idején folyamatosan vijjogott, ahogy azt sem látta meg, hogy a teljes ellenzék ott sereglik a patkó közepén s minden idegszálával igyekszik ellehetetleníteni a parlamenti munkát, benne a sajátjukkal, amelyért milliós fizetést vihetnek haza havonta.

Szóval Vadai Ágnes senkit nem látott, aki erőszakot alkalmazott volna. Ami ugye azt jelenti, hogy szerinte Kövér László teljesen jogtalanul tett javaslatot számos képviselő egy havi díjazásának a megvonására.,,
https://leander.blogstar.hu/20..

Errol a norol mindig az jut eszembe, amikor valamelyik propagandamusorukban elmeselte, hogy gyerekkoraban beult valamilyen parttitkar elvtarsnak a szekebe.
Na, az az o szintje. Szajara ne vegye a Vidnyanszky nevet!
Ahol egy Gy. Nemeth felel a kulturaert, ott ilyen szellemi szegenyjanyok szolamlanak fel.

Vergodgetunk, vergodgetunk, outsider magyarka?
Csungohasu torpemalac, mi?
Imadom a kulturadat, melyik piacon vetted?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés