Orbán Viktor ismét bizonyította: a sötét oldalon áll

2020. augusztus 14. 18:58

Botrány, hogy egyetlen szóval sem ítélte el a brutális rendőri erőszakot Belaruszban.

2020. augusztus 14. 18:58
Szél Bernadett
Facebook

„Orbán Viktor ismét bizonyította: a sötét oldalon áll, ott, ahol nincs erkölcs, nincsenek elvek és láthatóan az emberi élet sem számít. Korrupt bűnözőket bújtat, gyilkosokat ad ki őket hősként ünneplő országuknak, népirtó kormányokkal parolázik, saját népe ellen forduló, választásokat elcsaló és tüntetőket gyilkoló diktátorokért lobbizik az Unióban. 
Botrány, hogy azok után, hogy Orbán Viktor egyetlen szóval sem ítélte el a brutális rendőri erőszakot Belaruszban, most még meg is akarja vétózni a közös uniós fellépést, de abban biztos vagyok, hogy Magyarország támogatását nem tudja maga mögött! Nagyon sokan vagyunk, akik nem olyan világot akarunk, ahol közömbösen nézik embertársaink politikai véleményük miatti üldözését, bántalmazását és gyilkolását. Meggyőződésem, hogy ha módunkban áll tenni azért, hogy az erőszak és elnyomás véget érjen, akkor minden eszközt meg kell ragadnunk ennek érdekében! Emberség, tisztesség és igazságosság! Ez az irány, és nem az, amit Orbán képvisel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2020. augusztus 16. 10:27
Nemhogy a setét oldalon áll, de ráadásul széllel szemben! Megjegyezni kívánom, hogy a szabadkőműves szimbolika szerint a ,,G,, Istent jelenti, vagyis O1G, vagyis Isten. Csak mondom, nemközép! Vagyis szél...
néhai Ch.Pilot
2020. augusztus 15. 23:23
"Orbán Viktor ismét bizonyította: a sötét oldalon áll" Így van. Hogy világítson nektek, Bernike!
atila68
2020. augusztus 15. 22:34
2006.10.23. Elítélem.
Korrupt Kornél
2020. augusztus 15. 21:51
berni menj a pichába! Írd ide le véleményedet a böszme 2006-os tetteiről! Utána szónokolj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik