Orbán Viktor ismét bizonyította: a sötét oldalon áll

2020. augusztus 14. 18:58

Szél Bernadett
Facebook
Botrány, hogy egyetlen szóval sem ítélte el a brutális rendőri erőszakot Belaruszban.

„Orbán Viktor ismét bizonyította: a sötét oldalon áll, ott, ahol nincs erkölcs, nincsenek elvek és láthatóan az emberi élet sem számít. Korrupt bűnözőket bújtat, gyilkosokat ad ki őket hősként ünneplő országuknak, népirtó kormányokkal parolázik, saját népe ellen forduló, választásokat elcsaló és tüntetőket gyilkoló diktátorokért lobbizik az Unióban. 
Botrány, hogy azok után, hogy Orbán Viktor egyetlen szóval sem ítélte el a brutális rendőri erőszakot Belaruszban, most még meg is akarja vétózni a közös uniós fellépést, de abban biztos vagyok, hogy Magyarország támogatását nem tudja maga mögött! Nagyon sokan vagyunk, akik nem olyan világot akarunk, ahol közömbösen nézik embertársaink politikai véleményük miatti üldözését, bántalmazását és gyilkolását. Meggyőződésem, hogy ha módunkban áll tenni azért, hogy az erőszak és elnyomás véget érjen, akkor minden eszközt meg kell ragadnunk ennek érdekében! Emberség, tisztesség és igazságosság! Ez az irány, és nem az, amit Orbán képvisel!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nézem a Soros zsoldosokat....lassan mindegyik megszólal, jött a telefon............de egyszer a népnek ki kellene már vágni ezeket a hazaárulókat, s nem parlamenti fizetésért eltartani. Józsi! A tizediken, ezekért dolgozol?

Reklamáljon a kvótanő Obamánál is, miért fogadta Lukasenkot?

Az év vicce!

Szerintük Orbán "a sötét oldalon áll", csak mert nem áll be túl hangosan a kórusba egy nem EU-tag európai peremország történései kapcsán...

... miközben ők EGYSÉGFRONTBA FORRTAK azzal a Gyurcsány Ferenccel és azzal az MSZP/DK-val, amelyik 2006-ban a mostani minszki afférhoz kísértetiesen hasonló BRUTÁLIS RENDŐRTERRORT vezényelt ellenzéki megmozdulások ellen, MAGYARORSZÁGON, Európa szívében, egy EU-tagállamban...

Ez a kis piti idióta nem ért a politikához, Orbán meg ért hozzá.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés