Hamilton a második szabadedzés leggyorsabbja

2020. augusztus 14. 18:13

 Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Spanyol Nagydíj pénteki második szabadedzésén, Barcelonában.

2020. augusztus 14. 18:13
null

A második helyen a vb-címvédő és a pontversenyben most is éllovas brit versenyző csapattársa, a finn Valtteri Bottas végzett. A Mercedes két pilótája a pénteki napon kisajátította az első és a második pozíciót - délelőtt fordított volt a sorrend kettejük között. Előnyük a mezőnyhöz mindkét gyakorláson tekintélyes volt.

A holland Max Verstappen (Red Bull) meg tudta őrizni délelőtti harmadik helyét, őt az ausztrál Daniel Ricciardo (Renault) követte. A francia Romain Grosjean (Haas) és a monacói Charles Leclerc (Ferrari) az első edzéshez hasonlóan ezúttal is a legjobb hat között végzett.

(MTI)

Címlapkép: MTI/EPA/Getty pool/Bryn Lennon/ Pool

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twist
2020. augusztus 15. 14:48
A Forma 1 a világ egyik legunalmasabb sportja.
samual
2020. augusztus 14. 22:30
gombok, karok nyomkodásában, tekerésében a niggerek ügyesek, eszük van kevesebb, Lew térdre! imához! és térdel, Mangó! ül! és ül, fekszik! és fekszik, csak dresszúra /Mangó a kutyám/
3M..
2020. augusztus 14. 20:46
Inkább választom a SuperBike-ot, vagy a MotoGP-t. Amióta nem Adolf Hitler követője az F1 mindenható atyja, azóta bunda, nézhetetlen gagyi. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik