A Bayern München megsemmisítő csapást mért a Barcelonára

2020. augusztus 14. 23:07

A Bayern München 8–2-re legyőzte a Barcelonát és bejutott a legjobb négy közé, ahol a Manchester City–Lyon csata győztese lesz az ellenfele.

2020. augusztus 14. 23:07
null

„A Bayern München 8–2-re legyőzte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája Lisszabonban zajló nyolcas döntőjének péntek esti negyeddöntőjében, és bejutott a legjobb négy közé, ahol a Manchester City–Lyon csata győztese lesz az ellenfele. Az első tíz perc gyors gólváltását követően a Barca kihagyta helyzeteit, a Bayern a szünetig vágott további hármat, ami pedig a második félidő végjátékában történt, arra nehezen találunk szavakat” – írja a Nemzeti Sport Online.

A portál teljes bejegyzését a meccsről ide kattintva olvashatja.

Címlapképen: Serge Gnabry, a Bayern München játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2020. augusztus 14-én. Fotó: MTI/EPA/REUTERS pool/Tiago Petinga

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2020. augusztus 16. 17:31
Ronaldóék bezzeg csak egy kamutizenegyessel estek ki. Született lúzer ez a Messi.
gyaloggos
2020. augusztus 15. 18:00
NEM lehet mindig a csúcson lenni, DE EZ olyan eredmény, milyenek olyan mérkőzéseken születhetnek, ahol több osztály különbség van a két csapat között! AZ edzőt már hétfőn menesztik persze, de mások is követik őt bizonyosan!
balbako_
2020. augusztus 15. 14:45
Nagyétkű ember vagyok, de 8 szilvás gombócot nem bírok megenni.
Kup Lung
2020. augusztus 15. 13:25
Amíg a Barcasok vitorlázgattak és süttették a hasukat a latin hőségben a kedveseik cirógatása közepette addig a bajorok végig edzettek és készültek a BL-re. Elég visszalapozni a spanyol és német sportlapokat.... ---- Ez mutatkozik meg az eredményben . De ekkora különbség nemhogy nincs a két csapat között de a Barca akár októberben már meg is verné a Bayernt . Időzítés kérdése az egész amit a bajorok jobban csináltak most. Persze ez az edzők és felkészítők felelőssége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik