Dúró Dóra: A Karácsony Gergely vezette főváros egyértelműen üldözi az autósokat

2020. augusztus 11. 22:31

„Hogy úgy mondjam, ön beleszállt Karácsony Gergelybe meglehetősen alaposan. Miért gondolja azt, hogy itt az autósok üldözéséről van szó?” – kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Kerek-perec kijelentette azt Niedermüller Péter, hogy nem más a céljuk, minthogy a belvárosból elűzzék az autósokat. Persze ezen nem csodálkozhatunk, hiszen Niedermüller Péterről, egy DK-s polgármesterről van szó. »Rémisztő képződmények a fehér heteroszexuális keresztény férfiak«, így nem csodálkozhatunk azon, hogy mondjuk az autósokat is deviánsnak tekinti, de az mégiscsak

nonszensz, amit a főváros vezetése ezekkel az intézkedésekkel megtett.

Egyrészt a nagykörúton illetve az Üllői úton, nagyobb főútvonalakon létesített kerékpársávok óriási dugókat okoznak. Emellett maguknak a bicikliseknek is veszélyes ezen közlekediük, nem beszélve arról, hogy az a cél, amit egyébként elérni szeretett volna a Főváros vezetése ezzel, hogy csökkenjen a légszennyezettség, az épp hogy a visszájára fordult. Hiszen a dugóknak mind az időtartama, mind a térbeli kiterjedése megnövekedett azáltal, hogy az autósok csak egyetlen sávot tudnak használni ezeken a főútvonalakon (…)” – reagált Dúró Dóra.

„Mit gondol, hogy lehettek az autósokból ilyen üldözendő, megsarcolandó, kirekesztett személyek?” – kérdezte a műsorvezető.

„A Karácsony Gergely vezette főváros egyértelműen üldözi az autósokat és annyira radikálisan szeretné átalakítani a fővárost a saját képére, hogy ilyen egészen extrém forgalomkorlátozásoktól sem riadnak vissza.(…)” – válaszolta Dúró Dóra. 

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a nő egy kiváló politikus. Nagyszerrűen érvel, spontán módon beszél
kerek és értelmes, jó szerkesztett mondatokban, logikailag hibátlan,
amit mondd. Ilyen ellenzékre van/lenne szüksége a Fidesznek.

Én mind autóval, mind cangával kerülöm a Belvárost, eleve Pestet, ha csak lehet.

A Thermopülai-i szorost 300 ember lezárta. Gondolom nem érted mire
célzok, de nem baj. Neked ott van néhai Karácsony Gergely született
Dobrev Ferenc.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés