Tarajos sült fogtak a szegedi rendező pályaudvaron

2020. augusztus 10. 10:39

Az állat jelenleg egy kifutóban piheni ki az őt ért kalandot.

2020. augusztus 10. 10:39
null

Nem mindennapi állattal találkoztak a MÁV-Start dolgozói a szegedi rendező pályaudvaron – közölte a közlekedési vállalat közösségi oldalán. Egy tarajos sül kóborolt éjszaka a területen, és finom falatokért kutatott. A Szegedi Vadaspark munkatársainak sikerült befogni az állatot, aki jelenleg egy kifutóban piheni ki az őt ért kalandot.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. augusztus 10. 16:32
Hogy tudták megfogni? Étel csalival egy dobozba?
JMoflicheque
2020. augusztus 10. 15:46
Kifutóban van _ akkor hamarosan megszünik... A kakas tarajos, a sün meg ppagizálja...
Berecskereki
2020. augusztus 10. 15:06
Lehet, hogy fővárosi polgármester jelölt akart lenni, csak elkésett. Sebaj, majd az időközi választáson megválasztják. Rosszabb ő sem lehet, mint FeriGeri. Addig tanácsadónak is alkalmazhatnák.
kapor tyütyü
2020. augusztus 10. 14:02
Tarajos sül? Az még hagyján. (Azt hittem Európában nem őshonos, utánanéztem, dehogynem, a Balkánon legalábbis ott van a faj, régebben még vadászták is, állítólag finom a húsa. A fene tudja, gusztus dolga. Maradok a marhapörköltnél.) Az már nagyobb baj, amikor mindenfajta kígyót, madárpókot, aligátorteknőst meg egy csomó egzotikus rovart, hüllőt, "házi kedvencet" eresztenek szabadon eléggé el nem ítélhetően felelőtlen emberek. A minap a Tiszából egy dél-amerikai teknőst fogott ki a barátom, akkora volt, mint egy lavór. Gondolom, nem örülnek neki a hagyományos mocsári teknőseink sem: az új fajok zöme invazív, legyen szó növényről-állatról, meg hát az emberi jövevények, a határokon átmászó migránsok is rövidre szokták zárni az európai normarendszerrel kapcsolatos dolgaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik