Amerika liberális városaiban szörnyű törvénytelenség uralkodik

2020. augusztus 05. 19:58

Egy olyan filozófiát erőltetnek, amely elpusztítja Amerikát.

2020. augusztus 05. 19:58
Donald Trump
Twitter

„Amerika liberális városaiban szörnyű törvénytelenség uralkodik. Olyan könnyű lenne fenntartani a rendet, ám nekik teljesen ködös elképzelésük van arról, hogy mit kéne tenni. Egy olyan filozófiát erőltetnek, amely kudarcra van ítélve, egy olyan filozófiát, amely elpusztítja Amerikát. Portland lenne a norma!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. augusztus 06. 09:28
ÉBREDJ AMERIKA A LIBERÁLIS KÁBULATBÓL!
balbako_
2020. augusztus 06. 09:08
Ellentmondásos hírek terjednek onnan. A fősodratú amerikai média egyértelműen Trump vereségét jósolgatja - tette ugyanezt Trump győzelme előtt is - míg mások azt állítják a felelősségteljes választókat elriasztotta az anarchia, a polgárháborús állapotok és a néger söpredék rémuralma és inkább Trump mellé állnak. Ebben szerintem több a logika, de nem ismerem az amerikai belpolitikát.
elfújta az ellenszél
2020. augusztus 06. 08:16
Floyd heroizálása a libsi média részéről a próbája annak, hogy korlátlanul lehet-e hülyiteni a népet. Egyelőre úgy tűnik nagy részét lehet
szeekely
2020. augusztus 06. 08:10
Donaldinnyo egy igazi elkenyeztetett celeb. Ugy viselkedik mint egy rigolyas tinedzser. A feje lagya... hat az meg nem nott be semennyire se. Produkalja magat, mint egy papagaj, aztan kipukkad mint egy lufi. Marad a nevetseg. Trumpicsek, Trumpicsek, Orban Viktor egyszer meg melyen szegyellni fogja magat, hogy ott bajvigyorgott meg parolazott Veled az Ovalis Irodaban. Micsoda egy blamazs. Oh, Mister President. Ekkor tokfilkot, istenkem... nem csoda, hogy megy le a lecsoba! Ez az ember egyre csak csuszik lefele az emberi minoseg besorolasanal. Mar igazi assh.le ahogy az amcsi mondja, egy erdektelen es hasznalhatatlan figura. Meddig rontja meg a levegot a Feher Hazban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik