Fizetős tartalmakat indít a veszteséges 444

2020. augusztus 3. 9:11
A hírportál új alapokra helyezné a működését.

Közleményben jelentette be a 444, hogy új, fizetős modellt vezetnek be: bizonyos tartalmakat csak fizetség ellenében lehet majd olvasni a portálon. 

Az Uj Péter által vezetett lap azt közölte: „Járvány, gazdasági válság, a nyilvánosságot megszálló hatalom – 1990 óta nem volt ilyen nehéz helyzetben a magyar sajtó. És talán sosem volt nagyobb szükség rá, hogy maradjon, aki megírja/elmondja az igazságot. Új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében. Éppen most láttuk, ahogy a könyörtelen hatalmi gépezet pillanatok alatt bedarálta a magyar média egyik legfontosabb szereplőjét. Talán az utolsó pillanatban vagyunk, amikor még megvédhetjük a szabad sajtót. Ehhez viszont – a ti segítségetekkel – változnunk kell. Arra kérünk, hogy ebben a kritikus pillanatban kötelezd el magad a független 444 és a szabad magyar nyilvánosság mellett!”

Arról is írnak: „Akik most velünk tartanak, azok exkluzív anyagokat és más extrákat kapnak tőlünk. Kapcsolatban leszünk velük, a következő hetekben és hónapokban együtt alakítjuk majd a lap életének következő szakaszát. Azt szeretnénk, hogy a legtöbb hírünk továbbra is ingyenesen elérhető maradjon mindenkinek, ezért is fontos, hogy akik megengedhetik maguknak, vegyenek részt a lap finanszírozásában. Lépj a Körön belülre, és lesz 444. Lesz magyar nyelven igazi sajtó."

A Media1 eközben arról számol be: a 444 évek óta veszteséges. „Bár a 2019-es pénzügyi beszámolójukat még nem adták le (a koronavírus miatt a kormány erre haladékot adott a gazdaság szereplőinek), ahogyan arról a Media1 tavaly beszámolt, a vállalat évek óta jelentős veszteséget termel: a cég a megalapítása óta még egyszer sem tudott nyereséget elérni, és 100 millió forintot meghaladó veszteségük volt 2018-ban, de Kardos Gábor vezérigazgató ennek kapcsán tavaly optimistán nyilatkozott a Media1-nek” – írja a médiaügyi portál.

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a közlemény ultraciki. :)))))))

Egyre elvadultabb a 444, lényegében az Összellenzék harcikutya-blogja. Ha az ember a 444-ből akarná megismerni a valóságot... hát... ne tegye. :) És akkor nagyon finom voltam.

Ez tűpontosan így volt. :)

(Aztán ballib miniszterelnök is mondott olyat, hogy ha a jobboldalnak tévé kell, vegyen magának.)

Egyreszt csak a Zindex volt nyereseges (ahogyan hazudjak), azt is megfojtotta a Zorban, masreszt igy hogyan jutnak el az igazsaghoz a kisebb penzuek, na, hogyan na? Mondjad, Peter!
Ahelyett, hogy elmondanak, sehol sincs penz a sajtora, nyugati ujsagokban mar evek ota fizetosek a cikkek - mert az Orban, ja - itt hazudgalnak, hogy Orban fojtogatja oket.
Az igazsagot csak az nem latja, aki nem akarja, vagy akit ezert kulon megfizetnek.

Elemi érdekük, hogy az Index megszűnjön.

Igaza lett volna - ha nem a kormánypártok érdekeit kiszolgáló agit-prop szócső lett volna (akkor is) a köztévé. (Napkelte és egyebek... hosszan lehetne sorolni.)

Csak azért hoztam ide Medgyessy megnyilvánulását, mert abszolút beleillett abba a végtelenül cinikus és arrogáns vonalba, ami a szinte korlátlan médiafölényt birtokló ballib oldal megnyilvánulásait jellemezte a média témakörében (és ami ellen most - az erőviszonyok módosulása-kiegyenlítődése után oly hevesen nyüszítenek...).

UP már 2019 elején megmondta látva a számaikat, h azévben fizetős lesz a Soros blogja. Elszámolták valahol magukat.

A médiavilág zöme keresi a modellt. Nyugaton már megoldották. Fizetős, előfizetéses konstrukció. FB Alphabet elvitte a tortának nagy szeletét, a magyart meg kevesen olvassák a világban. De legkönnyebb a gyűlölt kormányra fogni, pedig hírdet ahogy tud.

majd UP kitalálja honnan jöhet pénz. UP még látta Lenint..

Gyuri bá jóval többet tol most Bidenbe. Clintonnéval nagyon befürdött.. A 444.soros rosszul megy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés