Tényleg számít a feketék élete?

2020. augusztus 1. 22:24

Gazdag István
Demokrata
Az amerikai feketéket az utóbbi években is a szokásos bűnözési hullám sújtja, főleg az elnégeresedő-elgettósodó és ezért többnyire demokrata párti és/vagy fekete vezetésű nagyvárosokban.

„A sors iróniája azt látni, hogy az Egyesült Államok megállíthatatlan afro-bolsevizálódása egy »jobboldali« elnök, Donald Trump regnálása idején történik, aki pedig többször is azzal dicsekedett, hogy elnöksége alatt történelmi mélypontra süllyedt az amerikai feketék munkanélküliségi és szegénységi szintje.

Márpedig a marxista szociológia »tudományos« álláspontja szerint a feketék körében világszerte – az afrikai országokban is – tapasztalható bűnözői hiperaktivitást nem rasszbéli-genetikai adottságok, hanem pusztán társadalmi-gazdasági tényezők (rendszerszintű rasszizmus, hátrányos megkülönböztetés, gyarmati örökség, iskolázatlanság, elmaradottság, szegénység stb.) generálják. Ehhez képest a kétszáz éve folyamatosan civilizálódó és Trump hencegése szerint »napjainkban példátlanul magas életszínvonalat élvező« amerikai feketéket az utóbbi években is a szokásos bűnözési hullám sújtja, főleg az elnégeresedő-elgettósodó és ezért többnyire demokrata párti és/vagy fekete vezetésű nagyvárosokban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés