Lesz világvége novemberben, az amerikai elnökválasztás után?

2020. július 31. 15:01

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
Valljuk be őszintén, Trump celebként lett republikánus elnökjelölt, és csak azért nyerhetett, mert egy elmebeteg, agresszív, nagyképű nőt indítottak ellene a demokraták.

„Az amerikai elnökválasztásnak már bő száz éve világpolitikai jelentősége van, több milliárd nem amerikai állampolgárságú ember életére is jelentős hatással van. Különösen így van ez azóta, mióta a Szovjetunió megszűnt. Különös módon a hatás még erősebb, amióta az USA meggyengült, és Kína, valamint Oroszország (újra) megerősödött. Az amerikai kivonulás által hagyott romokon ugyanis káosz tenyészik, senki nem elég erős, hogy benyomuljon ezekbe a térségekbe, és rendet tartson. A drámát az teszi teljessé, hogy újabban mindkét nagy párt dühöngő elmebetegeket, demenseket, politikán kívüli celebeket jelöl elnöknek. Vagy egyszerűen csak hülyéket.

Valljuk be őszintén, Trump celebként lett republikánus elnökjelölt, és csak azért nyerhetett, mert egy elmebeteg, agresszív, nagyképű nőt indítottak ellene a demokraták. Elnöksége mégis sokkal jobban sikerült, mint amire számítani lehetett, egyrészt azért, mert a republikánus párt ideológiája és szakértői háttere pont stimmelt Trump gazdasági nézeteihez, másrészt azért, mert valószínűleg hatásosan játszottak rá a botrányelnök imidzsére, ami elterelte a figyelmet a kormányzás lényegi részeiről (ezt Kissinger kiválóan eljátszatta már egyszer Nixonnal). Ha valamihez, akkor Trump az amerikai gazdasághoz biztos ért.
Ezzel kiemelkedik a politikus elnökök sorából, akik legfeljebb a politikához értettek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha Trump marad, a világhelyzet is marad.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. augusztus 1. 11:50

Aszta!
Orbán elkezdett kihátrálni Trump mögül.

Hú!
Mi lesz ebből!???

A lényeges állításokkal egyetértek és a következmény a jelen állás szerint bármi lehet.

Amivel nem értek egyet: ,,Valljuk be őszintén, Trump celebként lett republikánus elnökjelölt,,
A celeb szó hírességet jelent. Ttumpra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy hiresség lenne. Az amerikai média sem csinált belőle hírességet. Sőt! Ott áztatta ahol csak lehetett. Hillary Clinton és a demokratákhoz kapcsolható média Trump még el sem foglalta az elnöki széket már támadták és folyamatosan a megbuktatására törekedtek.

Ha valaki celeb volt, az Obama. Belőle csinált a média hírességet, amely csúcspontja a Nobel-békedíj lett.

Trump bukásával a lehető legrosszabb következne az Egyesült Államok népére.
Elképzelni is nehéz. A mély állam, csődbe vitte az USA-t. Mint mindig, bűnbakot, ellenséget keresve és találva, - fehér hetero keresztény, - a feketéket megőrjítették, innen csak kemény és egyértelmű állami hatalom lenne képes kordába szorítani őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés