Hillary Clintonról készít alternatív történelmi sorozatot a Hulu

2020. július 24. 15:34
„Rodham” néven alternatív történelmi sorozatot forgat a Hulu, melyben az egykori First Lady-t sosem vette el Bill Clinton.

Megvásárolta a Hulu nevű online sorozatgyár Curtis Sittenfeld „Rodham” c. könyvéhez a jogokat. A Hulu bevett célja, hogy sorozatot készítsen az alternatív történelmi könyvről, melyben Bill Clinton sosem vette el Hillary Rodhamet. A sorozat egy ambiciózus fiatal nő történetét szeretné elmesélni, aki az idelizmustól a cinizmusig jut el politikai pályafutása során. A sorozat forgatókönyvének megírója és producere Sarah Treem lesz, aki korábban a szintén Hulu-sorozat „Egy szolgálólány meséje” c. filmnek a gyártásában tevékenykedett.

A show a Hulu második Hillary Clintonos sorozata lesz, ugyanis márciusban a vállalat leforgatott egy négyrészes dokumentum sorozatot Donald Trump 2016-os elnök-aspiránsáról. A sorozat központi szála a 2016-os elnökválasztási kampány körül zajlott, miközben kitekintéseket engedett meg a múlt eseményeire, amelyek az egykori First Lady életét alakították.

Sittenfeld „Rodham” c. könyve májusban jelent meg és szinte automatikusan New York Times bestseller lett. Treem, a sorozat producere a Showtime kritikusok egyik kedvenc szakembere korábban rengeteg elismerést kapott többek közt az „Egy szolgálólány meséje” és a „Kártyavár” c. sorozatokban végzett munkájáért is.

Fotó: MTI/ EPA/ Ronald Wittek

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lefekvés előtt ilyen borzasztó képet?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés