Az EU-csúcson született megállapodás pénzügyi és erkölcsi siker

2020. július 21. 17:04

Fidesz
MTI-OS
Az ellenzék akkor lenne elégedett, ha Magyarország kevesebb pénzt kapna és feladná a nemzeti érdekeit.

„Az EU-csúcson született megállapodás a magyarok számára pénzügyi és erkölcsi siker. Magyarország több pénzzel és emelt fővel zárhatja az EU-csúcsot. A miniszterelnök ismét következetesen kiállt a nemzeti érdekekért és elérte, hogy hazánk a tervezettnél 3 milliárd euróval több pénzt kapjon. Magyarország ígéretet kapott arra is, hogy a bevándorláspártiak által kiprovokált és a hazug Sargentini-jelentésre alapozott igazságtalan 7-es cikkely szerinti eljárást le fogják zárni. Nem mondunk le arról sem, hogy a magukat civilnek nevező, de valójában politikai tevékenységet végző szervezeteket el kell zárni az uniós pénzcsapoktól, mert az uniós pénzeket a migráció szervezésére és a tagállamok nemzeti szuverenitásának lebontására használják. Európának és Magyarországnak most a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk helyreállítására, a munkahelyek védelmére és új munkahelyek teremtésére kell fordítania minden erőforrását. A magyar baloldal ezúttal is gyalázatosan viselkedik. Gyurcsánynétől kezdve a szocialistákon át a Momentumig most is a nemzeti érdekek ellen dolgoznak és Magyarország ellen áskálódnak. Ők akkor lennének elégedettek, ha Magyarország kevesebb pénzt kapna és feladná a nemzeti érdekeit pénzügyekben, valamint gazdaság- és bevándorláspolitikában is.”

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amiről te írsz, az a múlt. Amiről ő ír, az a jelen.
Csöpp kulönbség...

Hát, anno Csermanek idején lehetett ilyen "olvasói leveleket" olvasni, ahol a beíró gonoszkapitalistafasiszta bábokról írt akik a nép és a Párt ellenségei.

Juhász Gyula szavaival élve, Anna örök...

Te fordítva ülsz a lovon, ha azt gondolod, hogy én a baloldalon állok.
Számomra egyszerűen felfoghatatlan, hogy nálatok az miért reflex, hogy ha valaki kritizálja a Pártot, az csakis gonoszballiberálissorosistamigránssimogató lehet.
Miért annyira elképzelhetetlen az a számodra ha valaki jobbról él kritikával????????????????

Nem tudom te hány éves vagy, de nekem van arról tapasztalatom, hogy Kádár hogyan vezette az országot és sok hasonlóságot látok közte és I.Viktor között.

Még van két évem eldönteni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés