Három nőt késelt meg egy férfi a norvégiai Sarpsborgban

2020. július 15. 7:17
Egyikük életét vesztette.

A dél-norvégiai Sarpsborg rendőrsége letartóztatott egy férfit, aki három nőt késelt meg kedd éjjel a város különböző pontjain, s az egyik áldozat belehalt súlyos sebeibe. A támadást követően fegyveres rendőröket vezényeltek az Oslótól mintegy 70 kilométerre délre lévő város utcáira, s a lakosságot otthon maradásra szólították, mivel kezdetben nem tudták, hány elkövetővel kell számolni. A rendőrség később, hajnali fél 2-kor közölte, semmi nem utal arra, hogy a késelést többen követték volna el.

Az NRK tévécsatorna híradása szerint az egyik áldozat felismerte a támadót, akit Sarpsborg központjában fogtak el. A bűncselekmény indítóokát egyelőre ismerik, de a Sarpsborg Arbeiderblad című helyi lap megírta, hogy az egyik áldozat férje szerint a késelő házhoz ment. A férj elmondta, tévézés közben hallották, hogy valaki dörömböl az ajtójukon. Amikor kinyitotta, a férfi meg akarta őt szúrni, de neki sikerült a szúrást elkerülnie. A támadó ezután benyomult a lakásukba, és késével megsebesítette a feleségét a karján.

(MTI)

 

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha fehér a támadó, akkor azonnal névvel, fényképpel szerepel a híradásokban...

Válaszok:
bispora | 2020. július 15. 11:34

Az a gusztustalan szőrös Bede volt a 444-től- csak a pontosítás végett. Talán az a mentségére szolgál, hogy pénzért mondott ilyen "okosságot".

Azért ezt a balladai homályt arany is megirigyelte volna:
"A bűncselekmény indítóokát egyelőre ismerik, de a Sarpsborg Arbeiderblad című helyi lap megírta, hogy az egyik áldozat férje szerint a késelő házhoz ment. "

Azért egy pillanatra álljunk meg és méltassuk a hős norvég férjet, aki beengedte az eddigi tudásunk szerint muszlim hentest, elhajolt a szúrás elől, végignézte ahogy a feleségét szalámizza az iszlamista, majd annak távozása után szépen becsukta az ajtót és bekötözte vérző hitvesét. Bátor tett volt!

És gondolom a felesége bekötözése után visszaült a TV elé, mert tipmixen is megjátszotta a meccset aminek a nézését elszúrta a szakállas fantom...

Ómigránsok normális magyarok hányingerét kiváltó normál ügymenetével házalsz lipsi? Képzeld el, mennyivel élhetőbb lenne az ország a cigányaink nélkül. Te meg a szektatársaid ehhez képest a világ fekete és muszlim szemetét szeretnétek itt látni. Majom...

És azért nem olvasta, mert a Zorbán nem ratifikálta.

Beteg vagy a komplett szektáddal együtt. A multikultinál destruktívabb elképzelés kevés volt a történelemben. Cigányok cselekedeteivel próbálod a kibaszott, európai életre képtelen muszlim és feka migráns testvéreid rombolását relativizálni. És közben barom módra szemellenzőről beszélsz. Tudod fiatal lipsi, mekkora kárt okoztak már eddig is migráns testvéreid az európai őslakosoknak? Olvastál már hiteles elemzést a az erőszakos bűncselekmények, nemi erőszakok ugrásszerű emelkedéséről Nyugat-Európában?
Tudod milyen hitvány, gyökértelen alaknak látszol?

Fél évezred + száz év valójában...

Egy norvég portál szerint a mészáros egy szomáliai származású norvég állampolgár lehet-amit a rendőrség még nem erősített meg. A megsebzett nő férje azt nyilatkozta a mecsetből ismerte látásból az elkövetőt...
https://resett.no/2020/07/15/d..

Válaszok:
Karvaly | 2020. július 15. 11:50

Szóval úgy tűnik azok nyertek akik egy norvég állampolgárságú, muszlim vallású, sötét bőrű, szomáliai származású, mentális problémákkal küzdő fiatal férfira tippeltek. Mondjuk a Norvégiába szakadt szomáliai férfiak nagyobbik fele küzdhet mentális problémákkal- ebben hasonlítanak a Nyugat-Európát irányító politikusi elithez...

A férj mondta az újságíróknak:
"The man will not appear by name, but says the following if he knew the perpetrator:
I do not know him personally, but I have greeted him in the mosque and know who he is"

"Serious religous disorder" a pontos diagnózis.

Micsoda meglepetés! Veszek is egy lottót a héten...

Válaszok:
bispora | 2020. július 15. 11:57

Bingó! A sebzett nő bátor férje azt nyilatkozta csak a mecsetből, látásból ismerte az elkövetőt.

Azért annak az oddsza, hogy Norvégiában egy tömeges késelés elkövetője muszlim szomál kan, annyira magas, hogy alig fizetnek érte fogadáskor. Tán Svájcban adatolták, hogy az ott élő szomáliai migráns férfiak majd hatvan százaléka állt már svájci bíróság előtt- ami azért nem kis teljesítmény!

Azért az vastagon a média felelőssége, hogy az ilyen közvéleményt megrázó és szokatlan gyilkosságoknál az elkövető személye a balladai homályba kerül. Csak egy hete láttuk ugyan ezt a francia buszsofőr halálakor. A teljes mainstream média azonnal részletesen írt az esetről, csak valahogy az öt gyilkolásban részt vett, bűnöző fiatalról nem tudtunk meg semmit. Ja annyit, hogy francia állampolgárok. Ha az ember a triviális keresőket használva akart informálódni, akkor az lehetetlen volt a sok semmi lényeges információt nem tartalmazó hír miatt. Miközben az első pillanattól lehetett tudni, hogy ezek valószínűleg suttyó muszlim arabok lehetnek. Miért baj ez? Hát csak azért, mert a franciaországi Bayonne-ban tartott tiltakozó megmozduláson a buszsofőrök elleni erőszakról papoltak, annak leglényegesebb faktorát az integrálhatatlan, a fehérekkel szemben ellenséges muszlim arab fiatalokat kihagyva a képletből.
Itt a norvég esetnél is kíváncsi leszek, hol és mikor jelenik meg mainstream hírportálon hír arról, hogy egy mentálisan gyenge muszlim szomál gyilkolt értelmetlenül. Tegyék meg tétjeiket!

Barom lipsije, 600 évről beszélünk a cigányaink integrációja kapcsán. Ráadásul nagy gondban leszel, ha arra kérlek, mutass már példát a galaxisból, ahol a cigányokat legalább deriválták valahogyan!

Ne legyünk igazságtalanok. Tegyük fel, dulakodni kezd a muszlim szomállal, aki meghal. A norvégot valószínűleg lesittelik vagy tíz évre, hiszen ő nem lehet mentálisan beteg, mint a támadója. Ráadásul jönnek majd bosszút állni a hitsorsosok, a rendőrség pedig nem lesz sehol, magára marad a problémájával..

Lehet ezt a szomált is Rackette kisasszony hozta a Sea-Watch fedélzetén Európába. Kellene valami szabályozás arra, hogy ilyenkor a károkat a migránsok beszállítói állják- lehetőleg az összes költséget.

Nem is jár arra a 6-os villamos...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés