A halál árnyékában

2020. július 12. 15:05

A baloldal nagy része nem részvétet nyilvánít, hanem ismét gyűlöletet szít, sokan szinte örülnek képviselőtársunk halála miatt, már az időközi választás tétjét mérlegelik.

2020. július 12. 15:05
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Megszokhattuk, hogy a baloldal nem tisztel sem Istent sem Hazát. És a halálból is bizniszt csinál, szabótimeásan, olyan kamu korózslajosi módra. Most képviselőtársunk, harcostárunk, barátunk Koncz Ferenc emlékét gyalázzák.

A baloldal nagy része nem részvétet nyilvánít, hanem ismét gyűlöletet szít, sokan szinte örülnek képviselőtársunk halála miatt, már az időközi választás tétjét mérlegelik.

Emlékszem, Feri rendszeresen hozott szerencsi csokoládét a Parlamentbe. Szokása volt, hogy kosarában végigvitte a padsorokon a csokikat és nemcsak minket, a kormánypártiakat, de az ellenzékieket is kínálta. Jó ember volt. Engem, mint újoncot, többször is ellátott tanácsokkal és mivel közel ült hozzám, többször is biztatott, ízes, humoros megjegyzéseit is hallhattam. Mondtuk neki, hogy az ellenzékiek egy része biztosan nem érdemel csokoládét, de ő igazi úriember módjára mindenkit megkínált.

Most az ellenzéki képviselők hallgatnak, cinkosan végigkövetik az általuk felhergelt baloldali gyűlöletkórus Koncz Ferenc ellenes beszólásait. Pedig elfogadták a csokit Feri kosarából, megköszönték és csendben megették. Most is csendben vannak, hallgatnak, nem emelik fel szavukat a gyűlölködők ellen. Pedig a szólásnak is van ideje és a lövészárkokon átívelő tisztelet is kijár a nagy embereknek. Feri nagy ember volt, megilletné őt a tisztelet, még ellenzéki oldalról is. De a baloldal egy része gyalázkodik, a másik része hallgat. Ilyenek ők.

Mi itt lenn a harcállásban talán ismét mondanánk Ferinek, hogy mégsem kéne őket csokival kínálni. De biztos vagyok benne, hogy Feri, igazi úriember módjára, ismét vinné a kosarában a finom szerencsi csokit, kínálná a baloldali képviselőket is, és mosolyogna, úgy, ahogy ezt most bizonyára felülről is megteszi a baloldali bajkeverőket látva.

Feri, Isten veled, hiányozni fogsz...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr Diener Mann
2020. július 17. 00:54
Hát, ha jó ember volt, akkor nem volt való azok közé a fideszesek közé, akik inkább kifelé visznek, mint befelé, és nem csak csokit.
catalina9
2020. július 13. 10:20
A baloldal nagy része nem részvétet nyilvánít, hanem ismét gyűlöletet szít, sokan szinte örülnek képviselőtársunk halála miatt,.... mi ebben a meglepő, nekik ez ünnep: a zsidó dr. Dániel Péter: Remélem, hogy minél több gój motoros tetű döglik majd meg az utakon. Részemről minden szerencsés kimenetelű (azaz halálos) baleset után pezsgőbontás." Ő a Gyurcsány féle DK körül sertepertélt, aztán kivándorolt Izraelbe...
Bkir54
2020. július 12. 20:38
Hol volt az elhunytak emléke, amikor Botka és a szeviép kapcsán Toller László sofőrjét emlegették, mint szemtanút? Kampányban mindent szabad?
Saksafar
2020. július 12. 20:06
Ez eddig másban is pont így működött. A jobboldal időnként tett gesztusokat a baloldal felé, amit minden alkalommal természetesnek fogadtak, szó és viszonzás nélkül maradtak. Nem is kéne erőltetni, nincs értelme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik