A halál árnyékában

2020. július 12. 15:05

Zsigmond Barna Pál
Facebook
A baloldal nagy része nem részvétet nyilvánít, hanem ismét gyűlöletet szít, sokan szinte örülnek képviselőtársunk halála miatt, már az időközi választás tétjét mérlegelik.

„Megszokhattuk, hogy a baloldal nem tisztel sem Istent sem Hazát. És a halálból is bizniszt csinál, szabótimeásan, olyan kamu korózslajosi módra. Most képviselőtársunk, harcostárunk, barátunk Koncz Ferenc emlékét gyalázzák.

A baloldal nagy része nem részvétet nyilvánít, hanem ismét gyűlöletet szít, sokan szinte örülnek képviselőtársunk halála miatt, már az időközi választás tétjét mérlegelik.

Emlékszem, Feri rendszeresen hozott szerencsi csokoládét a Parlamentbe. Szokása volt, hogy kosarában végigvitte a padsorokon a csokikat és nemcsak minket, a kormánypártiakat, de az ellenzékieket is kínálta. Jó ember volt. Engem, mint újoncot, többször is ellátott tanácsokkal és mivel közel ült hozzám, többször is biztatott, ízes, humoros megjegyzéseit is hallhattam. Mondtuk neki, hogy az ellenzékiek egy része biztosan nem érdemel csokoládét, de ő igazi úriember módjára mindenkit megkínált.

Most az ellenzéki képviselők hallgatnak, cinkosan végigkövetik az általuk felhergelt baloldali gyűlöletkórus Koncz Ferenc ellenes beszólásait. Pedig elfogadták a csokit Feri kosarából, megköszönték és csendben megették. Most is csendben vannak, hallgatnak, nem emelik fel szavukat a gyűlölködők ellen. Pedig a szólásnak is van ideje és a lövészárkokon átívelő tisztelet is kijár a nagy embereknek. Feri nagy ember volt, megilletné őt a tisztelet, még ellenzéki oldalról is. De a baloldal egy része gyalázkodik, a másik része hallgat. Ilyenek ők.

Mi itt lenn a harcállásban talán ismét mondanánk Ferinek, hogy mégsem kéne őket csokival kínálni. De biztos vagyok benne, hogy Feri, igazi úriember módjára, ismét vinné a kosarában a finom szerencsi csokit, kínálná a baloldali képviselőket is, és mosolyogna, úgy, ahogy ezt most bizonyára felülről is megteszi a baloldali bajkeverőket látva.

Feri, Isten veled, hiányozni fogsz...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az első és a második komment adja a két oldal genezisét, moralitását.

Az ellenzék már régóta a csőcselék hergeléséből él. Nem tehetik meg, hogy emberként viszonyuljanak bárkihez is, aki Fideszes. Sokszor a Fidesz szavazókhoz sem, nemhogy Fideszes képviselőkhöz. Szubhumán életforma.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. július 12. 17:13

Az ATV Fórum műsorában a legképtelenebb vádakra a műsorvezetőnek annyi a reakciója, hogy belenéz a kamerába és... várja az újabb ... és újabb gyalázkodásokat.
Mert a gyalázkodásnak is legalább két formája van, az egyik az anyázás, ezt nem engedik, nem engedhetik, a törvény tiltja és a mások,
a fake news, a hamis híresztelés...
Szlazsánszky játssza a megértőt, Somos valósággal élvezi, amikor ezek fertőznek.
Bármit lehet mondani, benne marad az éterben: Orbán lop, Fidesz lop, és hasonlók, ezek még a legegyszerűbbek.
No és, amit sugall, biztat ez a két ember, bár Szlazsánszky azért néha a látszatra ad: mondja csak, mondja, mondja, hadd hallják minél tovább, minél többen, teljesen lényegtelen, mennyi a valóságtartalom.
természetesen ez nemcsak az ATV említett műsorára vonatkozik, a bal-lib szenny"média" teljesen egy aljadéktenger.

A GDP dollárban! 35%-kal emelkedett 9 év alatt.
Az átlagbérek a duplájukra, azaz 65% a kormányzati munka hatékonysága okán.
Azt lehet állítani, nagyon esélyes tényszerűséggel: kb. 65%-át lopták, tették el, síbolták ki az állam zsebébőla felhasználható közpénzeknek a szocialista-szabaddemokrtata kormányok alatt.
És akkor ehhez adjuk hozzá:
1. a 2010-es államcsődöt, ill. annak felszámolását, ami nem 2 Ft
2. a rengeteg, megszámlálhatatlan állami beruházási, helyreállítási, rekonstrukciós projekteket, amiknek legalább a felét a szoc-libek folyamatosan elhalasztották, pénzhiányra hivatkozva...
Röviden: a Fidesz-kormány nem tökéletes.
Hatékonysága legalább háromszor múlja felül a bal-lib söpredékét.
Az igazsághoz hozzátartozik, akiben csak kis tisztesség van, egy szoc-lib korszakhoz képest, már az osztálykülönbség.
És Orbánnak emellett vannak a kulcs gazdasági-pénzügyi területen fajsúlyos emberei.

X, szubhumán troll.

Tökéletesen igazolod azt, amiről írtam. Agyatlan droid.

A ballib nagy része ilyenkor nem gondol arra, hogy egyszer ők is meghalnak. Igaz, a halálos ágyukon ők is Istent hívják.

Visszaengedtelek, elolvastam, amit írtál, megnevettettél:-)))))
Nem volt tévedés az X, úgyhogy megismétlem:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés