Lövöldözés volt az amerikai tengerészgyalogság egyik támaszpontján Kaliforniában

2020. július 07. 21:53

Helyi idő szerint a reggeli órákban jelentették a lövöldözés hírét.

2020. július 07. 21:53

Lövöldözés volt kedden az amerikai tengerészgyalogság egyik támaszpontján Kaliforniában – közölte a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI). A lövöldözés a tengerészgyalogság Twentynine Palmsban lévő támaszpontján történt, Los Angelestől mintegy 200 kilométernyire keletre.

A közlemény szűkszavúan számolt be a történtekről. Helyi idő szerint a reggeli órákban jelentették a lövöldözés hírét, mire a katonai rendőrség kivonult, körbevette a támaszpontot, és tárgyalásokba kezdett a lövöldözővel. Két óra elteltével azonban a tettes meglőtte önmagát. Ekkor elfogták és kórházba szállították. A kedd délutáni kórházi jelentések szerint állapota nem válságos. A katonai rendőrség tagjai közül senki nem sebesült meg.

Az első híradásokból nem derült ki, hogy a lövéseket leadó férfi a tengerészgyalogság tagja-e, mint ahogyan az FBI arról sem közölt még feltételezéseket sem, hogy mi lehetett tettének az oka. A Szövetségi Nyomozó Iroda a Pentagon (védelmi minisztérium) bevonásával megindította a vizsgálatot az ügyben.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2020. július 09. 07:17
Az US hadsereget is elérte a káosz! Lehetséges egy polgárháború? Sok fegyver van a civilek kezébe és már nyíltan azaz az utcákon is maguknál tartják.A bomlás mindenütt jelen van.Nos Amerikaiak kell nektek még mindig trampli?
Bell & Sebastian
2020. július 08. 17:03
Ez úgy kezdődött, hogy többen ragaszkodtak az elméletükhöz, miszerint vibránium-pajzson sütve finomabb a macska, mint akik nem.
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2020. július 08. 00:14
Feltöltötték a légiókat ők is minden niggerrel, mexikóival, travival, aztán csodálkoznak hogy egyre gyengülnek és máshoz hűek Róma katonái.
Szittya Attila Bendegúz
2020. július 07. 23:28
Ezek közül bármelyik lehet: Egy home boy nem volt hajlandó megpuszilni egy nigger cipellőjét Egy szaudi katonában felhorgadt a muszlim öntudat Két buzi között szerelemféltés miatti ügy Antifa beépülő alvóügynök most aktivizálta magát Tim-nek nem ízlett a koszt a kantinban, és betelt a pohár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik