Hatvannyolc évesen meghaltak a világ leghosszabb életű sziámi ikrei

2020. július 07. 11:15

A hasuknál összenőve éltek egész életükben – közölte az Origo.hu.

2020. július 07. 11:15
null

Az amerikai Ronnie (Ronald) és Donnie (Donald) Galyon. A hasuknál összenőtt férfiak július 4-én haltak meg egy daytoni hospice-ban, Ohio államban. Halálhírüket testvérük, Jim Galyon közölte a helyi médiával. Az ikrek 1951. október 28-án születtek Daytonban és már gyermekkoruktól látványosságként szerepeltek karneválokon és cirkuszokban, a mutogatásukból származó bevétel hosszú éveken át segítette családjuk megélhetését.

A Galyon-fivérek 1991-ben felhagytak a szórakoztatással, és magányosan éltek 2010-ig, amikor egészségi problémák miatt összeköltöztek családtagjaikkal. A Dayton Daily News beszámolója szerint a daytoni közösség adományokat gyűjtött és segített átalakítani a házukat úgy, hogy akadálytalanul mozoghassanak otthonukban személyre szabott kerekesszékükben. A testvérpárt 2014-ben, röviddel 63. születésnapja előtt ismerte el a Guinness Világrekordok a világ leghosszabb életű összenőtt ikreiként – írta meg az Origo.hu.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. július 07. 15:13
A diktatúra arról ismerszik meg, hogy nincs körömlehúzás. csak előbőr huzigálása, made by Gréczy pictures.
Krupp Skya
2020. július 07. 12:45
Először csak a képet láttam, azt hittem hogy a kis Karácsony olvas mesét a nagy Karácsonynak az ingyen parkolási szennyezésről. Bocsánat!
21 gramm
2020. július 07. 12:09
Azon gpndolkodom, hogy hogy halhattak meg egyszerre, marmint termesztesen. Mertbogy két agyuk, két szívük, két tüdejük volt. Feltételezem, hogy két májuk is es a többi... az egyik meghal, mi lesz utána a másikkal?? Belegondolni is borzasztó.
péterx
2020. július 07. 11:29
Az ember mindent kibír, ha tudja az értelmét, írta Nietzsche. Ők ezek szerint tudták. Most pedig, az örök életbe lépve az is világos lesz nekik ami eddig nem volt az. Az Örök Világosság fényeskedjék nekik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik