Vita a darutollas niedermüllerizmusról

2020. július 6. 13:49

Hont András
Facebook
Bécsben nem szedik be mindenhol este tízkor a teraszokat.

„Mérhetetlenül unom, amikor különféle vitákban a méltányosnak tűnő valójában intoleráns, agresszív és életidegen álláspontot hirdetők, amikor kifogynak az érvekből, és már csak magukat ismétlik, bedobják végső érvként, hogy de máshol is úgy van, ahogy ők képzelik. Mire jön a válasz, hogy nincs így, de ők csak bizonygatják tovább. Ilyen volt példának okáért, amikor pár napja a darutollas niedermüllerizmusról (tehát arról, hogy egy világvárosban föl akarják számolni a várost) folytatott purpárléban bónusz érvként előkerült, hogy de hát Bécsben is beszedik mindenhol este tízkor a teraszokat. Mondom, nem szedik. A válasz: de. Linkelek egy csomót – teljesen hatástalan, és ilyenkor ki kéne szaladni Bécsbe, csinálni néhány felvételt, de dolgom is volt, meg semmi kedvem kimenni csak azért, hogy hülye vitákat lezárjak. Tiszta szerencse, hogy Zoltán a hétvégén ott járt. A vita be van fejezve, maradok tisztelettel.”


 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,darutollas niedermüllerizmus,,

Csendőr pertu.

Tetszettek volna nem erre a kretén Niederházmester elvtársa szavazni.

Jól át lett verve a sok bulizó fiatal, a bejelentett és ide érkező külföldi.

És Barcelonában sem, sőt éttermek, teraszok, minden nyitva van, az igaz, hogy részeget, és annak velejáróját egyet sem láttam.
De még csikkeket sem.

A liberálisok általában összekeverik a valóságot az ideáikkal. Ebben az esetben az éjjel sétálgató és beszélgető turistákat a részegen üvöltöző és mindent összehugyozó és összehányó turistákkal. És persze "intoleráns, agresszív és életidegen álláspont" a pár peniért duhajkodni ide járók megfékezése. Inkább az élhetetlenné vált utcákban lakók költözzenek máshová, nehogy már a 'bulinegyed'. Olyan ez, mint a gyöngyöspatai iskola: a roncstársadalomból érkező, mindenkivel kötekedő, mindent szétromboló, a tanítást lehetetlenné tevő cigánygyerekek természetesen sértettek és 'áldozatok', a bűnösök (mert rasszisták) azok a családok, akik nem áldozzák rá a gyermekeik életét az 'integrációra', inkább elviszik őket más iskolába.

Volt egy bevált mondásunk, aki éjfélig nem tud becsajozni, annak ott van reggelig a Piaf.

30 Euro oda-vissza a Railjet és a tömegközekedés is benne van. Valmi city (?) jegy.

Haverom a Normafa kastélyából költözött a Gozsdu legfelsőbb emeletére. 8h-kor szépen leslattyogott viszkizni. Ha akardt csaj, felvitte, ha nem akadt csaj, akkor iszogatott tovább csendesen.

Goldstein, nézd egyszer a világot elfogulatlanul: ez pártfüggetlen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés