Ébresztő, elnyomott konzervatívok!

2020. július 4. 19:06

Kovács István
888.hu
Azt vettük észre, hogy az utóbbi években hihetetlenül megsokszorozódott a balliberális tartalmaknak a száma az online térben. Interjú.

A múlt héten elindult a Megafon, amiről a Facebookon azt írják: a jobboldali közösség hangosbeszélői vagyunk. Miért kell a jobboldalnak hangosbeszélő?

Mert azt vettük észre, hogy az utóbbi években hihetetlenül megsokszorozódott a balliberális tartalmaknak a száma az online térben, és különösen igaz ez a közösségi médiára. Zárójeles megjegyzés, hogy szerintem ezen az a Facebook nemrég felállított bírósága sem fog sokat segíteni, amelynek 20 megválasztott tagjának több mint fele kötődik valamilyen úton-módon Soros Györgyhöz. Tehát azt látjuk, hogy egyfajta balliberális véleménycunami jön velünk szembe a közösségimédia-felületeken, ezért azok az emberek, akik csak a közösségi médiából tájékozódnak, csak a liberális véleményeket kapják, csak az ő nézőpontjukat ismerik meg. Nekem konzervatívként azonban szívügyem, hogy a konzervatív vélemények is hallhatók legyenek. Ebben szeretne segíteni a Megafon.

Hogyan tud segíteni?

Többféleképpen. Egyrészt fogunk indítani képzéseket, ahol el fogjuk mondani, mi szükséges ahhoz, hogy valaki sikeres Facebook-oldalt tudjon működtetni. A legkorszerűbb tudást szeretnénk nyújtani a jelentkezőknek, és ehhez a legjobb szakemberek segítségét kértük. A képzésekre jelentkezni a Megafon honlapján lehet júliusban, augusztus végén pedig már szeretnénk megtartani a felvételit, hogy szeptemberben elkezdődhessenek a képzések. Emellett várunk tartalmakat is. Ha a honlapon regisztrálók elküldik nekünk a Facebook-oldalukat, Youtube csatornájukat, akkor mi segíteni tudunk abban, hogy a minőségi tartalmak minél több emberhez eljussanak. Jövő héttől a Megafon a legjobb tartalmakat a Megafon Facebook oldalán is közzé fogjuk tenni. Emellett azt kérjük, hogy aki tud, és egyetért a céljainkkal, támogasson minket munkával vagy pénzzel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már hiányzott nem a jobboldalnak, hanem a normalitásnak egy megafon....Orbán Viktor megfeledkezett a bázisépítés létfontosságáról, segítsetek Neki. Ha lehet, hozzátok ki a karmelita kolostorból, a nép közé, mert különben buknak.

A balliberális propaganda neked jó, miként semmi kifogásod a mengele, hitler-párti XI.kerületi polgármesterrel szemben sem. Zsidóként próbáljunk meg végre tárgyilagosnak maradni.......

Te, mint panelproli miért ugatsz bele a nagyok dolgába...neked jók a komcsik, akiknek csak a szavazatodra van szükségük, majd jót nevetünk rajtatok.......Lipóciában.

Egykutya, de inkább újbolsevik. Amerikában már keresik az ottani Szmolnijt, hogy megostromolják.

Aliázz Svédországba, az lassan olyan lesz, amiért pl ma is klaviatúrát ragadtál...

Vagy költözz Londonba, ott is kiszámítható mi fog történni nemsokára...

Hogyan tudunk segíteni?
Csak egy tipp bisporától. Itt van a Voice of Europe portál:
https://voiceofeurope.com/

Naprakész forráskutatást végeztek a migráció káros hatásairól, a globalizmus árnyoldalairól. Most abba kell hagyniuk a küldetésüket mert nincsen támogatójuk. Lőrinc bazdmeg, esetleg rajtad keresztül a tőlünk elvett pénzből mehetne hozzájuk 0,01%?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés