Senki se számít az amerikai inkvizícióra

2020. július 3. 8:06

Seres László
Neokohn
Engedjék meg, hogy Magyarországon elsőként közzétegyük a halhatatlan Monty Python csoport legújabb jelenetét.

„Ha az amerikai média le akarja cserélni az objektivitásra törekvést a »morális tisztaság« meghirdetésére, akkor mindkettőt félreérti. Nem »aktivista« újságírásra van szükség, hanem a tények tiszteletére és független, eredeti, és ha kell, kényelmetlen véleményekre.

Engedjék meg, hogy Magyarországon elsőként közzétegyük a halhatatlan Monty Python csoport legújabb jelenetét. A helyszín Washington, a Lincoln Park-i felszabadítási emlékmű, amelyet meglátogatnak a tüntetők, hogy ha már ott vannak, jól leszedjék.

    Tüntető (megafonba kiabálva): »Fekete vagyok, az én véleményem többet ér a tiédnél! Micsoda? Azt hiszed, azért, mert fehér vagy, neked van igazad?«

    Fehér nő: »A véleményeink egyformán érvényesek!«

    Tömeg: »Nem, nem egyformán!«

    Férfi (a fehér nőhöz): »Amit csinálsz, azt fehér privilégiumnak hívják!«

    Fehér nő: »Hogy lenne privilégium azt mondani, hogy az ő jogai meg az én jogaim egyenlő fontosságúak?«

    Fekete nő (kiabálva): »Én sose leszek veled egyenlő!«

    Fehér nő: »De igen, most az vagy!«

Sajnos nem szatíráról van szó: ez a párbeszéd néhány napja valóban megtörtént, és ha valaki azzal jönne, hogy egy-két ostoba tüntetővel még ne minősítsünk egy egész tüntetéssorozatot, igaza van: az ostobák ennél sokkal többen vannak. Váratlanul csapnak le, és ha elsőre nem érted, amit mondanak, akkor még egyszer bejönnek. »A két fegyverünk az elrettentés, a meglepetés… és a könyörtelen végrehajtás« (Monty Python Cirkusza: a spanyol inkvizíciós szkeccs).”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

az a baj hogy a feketek a sajat kollektiv kisebbrendusegi komplexusukat es annak kovetkezmenyeit hivjak feher rasszizmusnak.

Ez tökéletes összefoglalás

És még az is lehet, hogy egy más finanszírozású oldalon Seres is a BLM-ért lelkesedne.

Ezt érdemes megnézni:


https://www.vadhajtasok.hu/202..

Kiakasztó.

Az biztos, hogy az elején kell megfogni.

Jó példa erre:

1. Müller Cecíliáról jelenhet meg gúnyrajz és karikatúra, hiszen ez
csak a sajtó- és véleményszabadság megnyilvánulása.

2. Baranyi Kirsztina polgármesterasszonyról nem, mert ez politikai támadás.

Jól látszanak a szétosztott lapok: az (1) esetben egy nevesincs blogger
kitesz valamit a netre, gyorsan megfuttatják, hogy az is lássa, aki nem
karja. A (2) esetben ugyebár egy politikustárs a túloldalról a
közzétevő, tehát eszerint kell politikai támadásnak minősíteni.


"Senki se számít az amerikai inkvizícióra"

Hát nem ezt akartátok? Nem ezért harcoltatok évtizedeken át, hogy kizárólag a radikálbalos ideológia legyen megengedett, mindenki mást élve felkoncoljanak? Beérett a munkátok.

"a média átvette a társadalmak irányítását....", jó, de a médiát ki irányítja?
Lánczi Tamás: Az Egyesült Államokban már több mint 300 nagyvállalat csatlakozott a Facebook bojkottjához, amivel arra akarják rávenni Zuckerberget, hogy minden eddiginél szigorúbb cenzúrát vezessen be a közösségi médiában. Többek között az Adidas, a Puma, a Coca-Cola, a Ford, a Honda amerikai divíziója, a Starbucks, a The North Face, az Unilever, a Clorox és az amerikai telekommunikációs óriás, a Verizon is leállította a Facebookon futó hirdetéseit, arra hivatkozva, hogy a közösségi médiaóriás nem lép fel kellő elszántsággal a gyűlöletbeszéd és az álhírek ellen.
----hogy van ez?
Úgy nevezik PC-libaberrált nyelven, hogy: EZ A TŐKE SZABAD ÁRAMLÁSA...

Tudja azt Seres nagyon jól, kiről szól a szatíra, csak kimenekül belőle és a partvonal mellől, egyszerű szurkolót alakítva vihorászik, mint aki "senki nem tud semmit..."

Így van. Remélem, hamar tönkremennek.

Akármilyen akármije is van, dögöljön meg!

Laci!

Sunyi módon nem lehet folytatni, az itt élő zsidóságnak nyíltan le kell tennie a voksot Orbán Viktor mellett. Kebelbarátaid, a balliberális zsidó értelmiség az ellen az Izrael ellen ágál napról napra, aminek papírforma szerint a védelmére szegődtél. S az ellen a magyar kormány ellen ágál/ágálsz minden módon, amely a zsidóság reneszánszát tette, teszi lehetővé minden vonalon. A kétkulacsos politika, amit a Neokohn olykor folytat, a zsidóság és az ország érdekei ellen való. Dönteni kell, hová tartozunk, kit támogatunk egyértelműen, milyen országot szeretnénk.

Látnod kellene, hogy ami Európában a nemzetközi zsidó tőke, , közte Soros pénzénfolyik, az Európa,s benne a magyar zsidóság felszámolásához vezet. Mikor kiáltotok megálljt? Milyen országban akarsz zsidóként élni? Mint Németország, Ausztria? nem látod/látjátok, hogy milyen folyamatok mennek végbe Európában? vagy nem mersz/mertek ez ellen szólni? A Júdás pénz......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés