Ellenzéki házy háború: Mesterházy nekiment Hadházynak

2020. július 3. 15:16
Az MSZP-s politikus szerint Hadházy téved, mikor feleslegesnek minősíti a parlamenti munkát.

Mesterházy Attila az ATV reggeli műsorában beszélt a 2021-es költségvetésről, melyet ígéretéhez híven nem szavazott meg. Az ellenzéki módosító javaslatok leszavazása miatt Hadházy Ákos teljesen értelmetlennek nevezte a parlamenti munkát, Mesterházy Attila szerint viszont a független kéviselő téved.

Az MSZP-s politikus szerint a módosítók leszavazása nyugati demokráciákban is megtörténik, ettől függetlenül azonban a parlamenti munka nem válik értelmetlenné. Mesterházy szerint az ellenzék mindig javaslatokkal, hol kritikusabb, hol konstruktívabb hozzászólásokkal tudja megmutatni a választópolgároknak, hogy mit gondolnak az ország vezetéséről. Egy független képviselő mozgástere sokkal kisebb, de meg kell érteni, nem a parlament bojkottja hozza a támogatást, hiszen ez a munkahelyük, ha más nem végzi el a munkáját, akkor nem kap fizetést.

Mesterházy saját bevallása szerint még nem gondolta át, hogy indul-e az MSZP társelnöki pozíciójáért szerptemberben.

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az MSZP-s politikus szerint a módosítók leszavazása nyugati demokráciákban is megtörténik..."

Na hát ugye, ilyenkor azért kiütközik a híres Hadházy féle szakértelem. Dr Büdös Zokni ért is valamihez? Mert a felemás korlát nem nagyon ment neki.

A mostani mezőnyben (Hülyeferi, Jakab, Tordai, Kabul Kurvája) ő kifejezetten mérsékelt alkat.

Mesterházyról anno azt gondoltuk, hogy ennél rosszabb nem jöhet. Azóta viszont gyakorlatilag az MSZP-nek nincs vezetése. Mindig akad valaki bénaság, aki hivatalosan a párt elnöke, de sokszor a nevét is nehéz megjegyezni, annyira nincs politikai mondanivalója.

Nem volt elég keménykezű. Anno 2014 környékén, a választások előtt vagy után le kellett volna számolnia a DK-val, meg Bajnaiékkal. Ha le-, illetve bedarálja őket, az MSZP-nek talán lett volna esélye megmaradni. Ehelyett most őket darálja be a DK.

Már elnézést, de ha Hadházy szerint felesleges a parlamenti munka... AKKOR MIÉRT PARLAMENTI KÉPVISELŐ A MAI NAPIG IS?

A Duma bojkottja..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés