A luxemburgi külügyminiszter megvonná Magyarország szavazati jogát az EU-ban

2020. július 2. 20:56
Jean Asselborn nem először tesz erős kijelentéseket hazánkkal kapcsolatban.

Jean Asselborn a Die Pressének adott interjújában Magyarországról is szót ejtett – írja a HVG. A luxemburgi külügyminiszter már korábban sem idegenkedett a hazánkat elítélő kijelentésektől, egy ízben például a magyar kormány migrációs politikája kapcsán arra figyelmeztetett, hogy Magyarország uniós tagságával játszik, mert „szembemegy az Európai Unió alapelveivel”.

A Die Pressének adott interjújában Asselborn kijelentette: Orbán Viktor pontosan azt csinálja, amit korábban a török elnök, úgyhogy Magyarország már nem demokrácia, lásd a legújabb bizonyítékot, mármint hogy olyan törvényt hagy jóvá, amelynek értelmében börtön fenyeget, ha valaki bírálni merészeli a vírus miatt hozott intézkedéseket. 

A luxemburgi külügyminiszter szerint az illiberalizmus nem jelentheti a jövőt Európa számára, hiszen szerinte az európai értékek nem férnek össze az illiberális berendezkedéssel. Asselborn úgy gondolja, ezért meg kell vonni Magyarország szavazati jogát az Európai Unióban.

Összesen 196 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Faszt nyalja a libsik valagát ez a vén szar? Úgy sem fog senki sem emlékezni a nevére, miután elpatkol.

Ez a fazon nem valami EU-s csúcspozíciót nézett ki magának, azért teper ennyire a libsiknél? Juncker után még egy majmot kapunk a Luxemburgi banánköztársaságtól?

Luxemburgi munkáspárt :DD Van humora a vén gecinek.

"Magyarország már nem demokrácia, lásd a legújabb bizonyítékot, mármint hogy olyan törvényt hagy jóvá, amelynek értelmében börtön fenyeget, ha valaki bírálni merészeli a vírus miatt hozott intézkedéseket."

Jean Asselbornnak ezt magyarázták be, nem azt, hogy a rémhírterjesztést, a hazugságot, a valótlan állítások terjesztését büntetik. Aminek az iskolapéldáját Kórozs Lajos mutatta be az Athinával előadott kettősben. Ráadásul volt pofája gyáván a munkatársaira hárítani a felelősséget. De Szabó Tímea is példa lehet azzal, hogy szerinte világszerte Magyarországon haltak meg a legtöbben a vírus miatt. Na, ezeket kéne tudatosítani a luxemburgi külügyminiszterben.

Válaszok:
Megtalálta | 2020. július 2. 22:29

Nem kell tudatosítani semmit ebben a vén szarban, nagyon jól tudja ezt. Puszipajtása Junckernek. Biztos, hogy valami EU-s pozícióért hajt, egyébként semmi oka nem lenne rá, hogy velünk foglalkozzon. Hitvány kis libsi tetű.

2007-ben éppen együtt örülnek Putyinnal:

https://en.wikipedia.org/wiki/..:Vladimir_Putin_in_Luxembourg_24_May_2007-22.jpg

Ez a vén rohadék geci egy tipikus Gyurcsány, csak annyi szerencséje van, hogy egy adócsaló banánköztársaságba született bele.

Úgy jár, mint az örökösen nagyot mondani akarók: a végén már csak egyre abszurdabb állításokat tehet, ha azt akarja, hogy egyáltalán figyeljenek rá.

Azért neveztek ki kórházparancsnokot, hogy a járvány idején ellenőrizze a készletgazdálkodást, tartsa a kapcsolatot az operatív törzzsel, tehermentesítse az orvosi vezetést, hogy azok csak szakmai kérdésekkel foglalkozzanak. Érdekes módon rögtön volt eredménye a szigorított készletgazdálkodásnak. A járványveszély nem múlt el, tehát még fenntartják ezeket az intézkedéseket.

Persze te olyan jól informált vagy, hogy azt is tudod, mire ad Orbán személyesen, sőt, titokban parancsot. Azt is tudod, hogy mit titkolnak el, sőt te számolod személyesen az eltitkolt eseteket. Ne gyerekeskedj Palika, ezeket próbáld a tieid között hinteni.

De folytasd nyugodtan, engem szórakoztat.

Más országok elől lopják el az adót.

Van olyan ország, hogy Luxemburg?

Újabb példa arra, hogy egy országba, városba bejegyzett cég nem jelenti azt, hogy a cég által előállított értéket ott is termelik meg. Az, hogy ott könyvelik el, teljesen mást jelent.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés