Összegyűlt a támogatás a háromgyermekes édesanya gyógyulásáért

2020. június 28. 11:11
Huszonöt óra alatt megtörtént az összefogás.

Csóka-Hegedűs Márta történetét és a segítségnyújtás módját a családja és barátai által indított Facebook-oldalon ismerhetik meg.

Lapunk is beszámolt a gyógyulását szolgáló kezelés érdekében indított gyűjtésről – ami sikerrel járt, összegyűlt a több mint 16 millió forint 25 óra alatt. A család a következőket közölte szombat folyamán:

„SIKERÜLT!!!

Kedves Barátaink!

25 óra alatt összegyűlt a pénz Márti kezelésére, sőt az elmúlt percekben is folyamatosan érkeztek az adományok. Most úgy állunk, hogy a gyógyszerek áránál több pénz is érkezett...
Óriási hálával tartozunk mindenkinek, aki segített, üzenetet írt, megosztott, nagyon köszönünk mindent!!! Hihetetlen erőt ad az a szeretet, amit Tőletek kapunk!

Az adományok gyűjtését most befejezzük, úgy látjuk, hogy egyelőre nincs több pénzre szükség a terápia megkezdéséhez. Természetesen a gyógyszer ára mellett lesznek még költségeink (például különböző vizsgálatok, rehabilitációs műtétek), de az összegyűlt adomány bőven fedezi ezeket.

Úgy érezzük, fontos, hogy beszámoljunk majd arról, hogyan halad a kezelés, ezért időről időre jelentkezni fogunk, és reméljük, jó hírekkel szolgálhatunk!
Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget és a támogatást, nagyon megható ez az összefogás, ami megvalósult!!!

Márti és Zoli”

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés