Webáruházat indítottak a Tokaji borvidék szereplői

2020. június 25. 12:42
A projekt egy régi álom megvalósulása, melyet egy lelkes, fiatal csapat hozott létre – írja a TokajiMyLove.com.

A cél, hogy Tokaj legjava, prémium kategóriás termékei egy helyen legyenek elérhetőek. A történelmi borvidék kiváló borai, helyi, kézműves finomságok (lekvárok, szörpök, mézek, édességek, pékáru, kávé), különleges, hegyaljai termelőktől egyedileg összeállított csomagok, színvonalas szállások és színes programok mind megtalálhatóak a www.tokajimylove.com oldalon. Bátran nevezhetjük ezt a kezdeményezést példaértékű összefogásnak, hiszen kizárólag helyi borászok, termelők és szolgáltatók minőségi, hazai termékek széles palettáját kínálják egy igényes, színvonalas webáruházban.

A Tokaji borvidék szerelmesei – vagy leendő rajongói – ezen a felületen keresztül betekintést nyerhetnek a hegyaljai életbe, a blogon pedig rendszeresen beszámolnak a régiót érintő legfontosabb eseményekről, illetve színes programokról. Ezen kívül a települések történetéről és fontosabb nevezetességeiről, mesés dűlőkről, történelmi örökségekről, értékes terroirról is olvashatnak az oldal látogatói.Az online tér mellett rendhagyó offline aktivitással is készülnek a projekt megálmodói. A tervek között szerepel ugyanis több olyan delikátesz kialakítása, ahol a webáruházban szereplő termékeket megkóstolhatják és meg is vásárolhatják. A leendő központok stílusos, modern köntösben, viszont igazi hegyaljai életérzéssel megtöltve várják majd a látogatókat.

Továbbá amint a körülmények engedik, a honlapon hamarosan arra is lesz lehetőség, hogy személyre szabott borkóstolásra jelentkezzünk és magas színvonalú szállást is foglaljunk többféle ár kategóriában. A koronavírus okozta nehéz helyzetben különösen nagy szerepe van a prémium, tradicionális hazai termékeket és szolgáltatásokat összegyűjtő kezdeményezésnek, hiszen ez egy regionális szintű együttműködés, igazi összefogás a Tokaji borvidék értékeinek méltó reprezentálása érdekében – írja a TokajiMyLove.hu.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés