Propaganda helyett valódi konzultációt!

2020. június 25. 19:42

Cseh Katalin
Facebook
A munkanélküliek számára a kormány alternatívája a közmunka és a sorkatonaság.

„Miközben emberek százezrei vesztették el a munkájukat, családi vállalkozások tízezrei mentek tönkre vagy kerültek csőd szélére, a kormány a következő hetekben ismét milliárdokat költ el nemzeti konzultációra és annak hirdetésére.

Pedig ha valamikor, akkor a jelenlegi válsághelyzetben fontos lenne, hogy propaganda és ellenségkeresés helyett az emberek valódi problémáiról beszéljünk. Arról, hogy

1. a munkájukat elvesztő százezrek semmilyen valódi segítségre nem számíthatnak, a munkanélküliek számára a kormány alternatívája a közmunka és a sorkatonaság.

2. az önkormányzatoktól eddig több, mint 150 milliárd forintot vontak el közös teherviselés címén, ezzel veszélyeztetve nem csak a betegek és idősek ellátását, de a települések működését is.

3. 51,5 milliárd forintot csoportosítottak át sport beruházásokra és stadionokra a járvány alatt ahelyett, hogy az egészségügyben és szociális szférában dolgozók helyzetén javítottak volna.

4. miközben vasútvonalak bezárásával nehezítik a vidéken élők helyzetét, 700 milliárd forintot költenek Mészáros Lőrinc soha meg nem térülő Budapest-Belgrád vasútvonalára.

5. a turizmus megmentésére szánt 85 milliárdot nem a családi vállalkozások és munkahelyek megmentésére, hanem a NER Oligarchák luxusszállodáinak építésére fordítják.

Ne hagyjuk, hogy a koronavírus-járványt és az azt kísérő gazdasági válságot a kormány az emberek megsegítése helyett a közpénzek lenyúlására és hatalmuk további megerősítésére használják! Ideje, hogy valódi segítséget adjunk!

Mondd el Te is a véleményedet, hogy ne csak a sajátjukat hallják!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szamuely utódok, szimpla Soros ügynökök, semmi közük Magyarországhoz.

. a turizmus megmentésére szánt 85 milliárdot nem a családi vállalkozások és munkahelyek megmentésére, hanem a NER Oligarchák luxusszállodáinak építésére fordítják.

Ehhez képest:
https://index.hu/gazdasag/2020..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés