BLM-aktivista: rasszista propagandának számít Jézus fehérként történő ábrázolása

2020. június 24. 13:59
A Jézus szobrokat is le akarja döntetni Shaun King – írta meg a Hír TV.

Az aktivista szerint ugyanis a Megváltó fehérként történő ábrázolása nem más, mint rasszista propaganda. A baloldali aktivista azzal a felhívással állt elő, hogy pusztítsák el a templomokat, illetve az összes Jézust ábrázoló szobrot, mert ezek mind a fehér felsőbbrendűséget hirdetik. King még tovább ment és közösségi oldalán azt is írta, hogy le kell szedni az összes olyan falfestményt és festett ablakot is amely a fehér Jézust, vagy az édesanyját, esetleg a fehér barátait ábrázolják. Az aktivista egyébként éveken keresztül fekete bőrű férfinak vallotta magát, miközben számos bizonyíték van rá, hogy valójában fehér – közölte a Hír TV.

 

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az aktivista egyébként éveken keresztül fekete bőrű férfinak vallotta magát, miközben számos bizonyíték van rá, hogy valójában fehér."

Nem értitek. Ebben az új transz világban mindenki az, aminek mondja magát. "Rossz testbe született", erre szoktak hivatkozni.

A foximaxi estin ezt tanulta. Ne bántsd, szociokulturális okokból lett ilyen.

Az Úr Jézus bőrszíntől függetlenül mindenkit szeret. Konkrét univerzális. E az idióta pszeudo-teológus nem tudja mit beszél.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés