Nagyrészt külföldiek mentek el a budapesti Black Lives Matter tüntetésre

2020. június 7. 19:25
Körülbelül ezren vettek részt az egyébként békés demonstráción.

George Floyd halála világszerte tüntetéseket váltott ki, nem maradt ki ebből Magyarország sem. Vagy inkább csak a magyar liberális oldal, akik hazánkban is Black Lives Matter mozgalmat próbáltak építeni, bár magyarokat nem igazán sikerült bevonniuk. Hazánk etnikai összetételét tekintve ez aligha meglepő, de még így is sikerült több mint ezer embert lecsalogatniuk vasárnap délben a Szabadság-térre szervezett demonstrációjukra.

A megmozduláson javarészt hazánkban tanuló külföldi egyetemisták vettek részt, de megjelent a kormányellenes tüntetéseken is rendszeresen szereplő G-Ras, aki angolul és magyarul mondott beszédet. A rapper úgy fogalmazott: „a valódi ellenségünk az az emberi természet, az a rendszer, ahogyan az egész Földön most élünk, amit az elmúlt pár ezer évben építettünk fel.” G-Ras után fiatal lányok olvastak fel angol szövegeket a békéről, majd egy afroamerikai aktivista beszélt arról, hogy világszerte álljunk ki az igazságtalanság ellen.

A demonstráció zárásaképpen a résztvevők térdre ereszkedtek, ahogy szerte a világban zajló szimpátiatüntetések során már szokás.

Címlapfotó: 888.hu

Összesen 193 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Harminc évvel elkéstek. A kommunista elvtársak 148 millió áldozatának az érdekében kellett volna itt tüntetniük. Azt tiszta lelkiismerettel tehették volna.

Vazze egyetértek! Szerintem is a rasszista magyarok elnyomják a magyar néger populációt!

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"a valódi ellenségünk az az emberi természet, az a rendszer, ahogyan az egész Földön most élünk, amit az elmúlt pár ezer évben építettünk fel."

Hát, ideiglenesen, munkahipotézisként, tételezzük fel, igazat mond. Az emberi természet ilyen, és ezeknek az emberi természet az ellenségük.

Akkor mit tudnak tenni ellene? Átnevelik egy részüket, akiket át lehet nevelni, a maradékot meg kiirtják? Tán csak nem képzelik ezek a balos pondrók, hogy önként hagyjuk magunkat átnevelni meg kiirtani? Elpusztítjuk az egész balos kompániát, hírmondót sem hagyunk belőlük.

" vagy az olivio is nö csak mi nem tudunk róla?"

Tudod, milyen könnyedén megy ez a ballibnél. Kijelenti magáról, hogy ő nő, és onnantól fogva őt nőként kell kezelni.

...azaz...

A konyha arra van! ->

:D

Naugye!!!! Mondom én!!!!!!!!!!!!!
DDDDDDDDDDDDDDDDd

50 évvel ezelőtt a négerek még azért nyüszítettek, hogy egyenrangúak akarnak lenni. Ma már uralkodni akarnak, ma már nyíltan hirdetik a maguk fehér ellenes rasszizmusát, megteremtve a néger fasizmust. Ide vezet az egyenjogúság? És ezeket engedik nálunk tüntetni.

Újra itt vannak a világot felforgató bolsevik módszerek, az ügynökök által szervezett szolidáris tüntetések, ahogyan annak idején az anarchista, bűnöző Angela Davisért rendeztek unott szolidaritási gyűléseket, vagy ahogy korábban a hazáját eláruló Rosenberg házaspárért tiltakoztak. Csak amíg annak idején tüntettek, ma rombolnak, rendőröket provokálnak, megtámadnak, megölnek, és a rendőr nem védheti meg magát fegyverrel, ha kell. Mert ezért van fegyvere.

Amerikában idő kérdése, mikor fog egy megtámadott, üzletét, megélhetését féltő fehér fegyverrel védekezni, mert nem lesz más lehetősége. Persze majd akkor is a bűnöző lesz az áldozat, a hős, és ebből a végén akármi lehet.

Te is azok közé tartozol, akik ezt akarják, akik most Amerikában akarnak bolsevik lázadást.

nem azert, de egy kulfoldi milyen jogon tuntet egy masik orszagban? hogy van hozza bor a kepen?
nem tetszik, nem hivott senki.
tuntess otthon, ha meg ott annyira jo, akkor a fasznak jottel el??

Sokat megszolitottak, riportot akartak csinálni. Valamelyik ellenzéki média is nehezen talált magyar interjúalanyt.

Azt mondják, felkészültek a támadásra, csak ezt az opciót várták: fehér rendőr fekete áldozat. A számokat tekintve tényleg várniuk kellett.....

Le is cserélték a logójukat a tüntetés után villámgyorsan erre.... https://www.facebook.com/photo..

Semmi gond, már kinéztem egy nagyképernyős TV-t a Media Marktben, majd megyek "tüntetni" a második hullámban.

Szigorúan teológiailag nézve abban van valami, hogy "a valódi ellenségünk az emberi természet", csak talán föl kellene fedezni valódi barátunkat, a megváltó Úrjézust, és rendszeresen kellene szentmisére járni. A térdelés egész jó kezdet...

De lehet, hogy mégis félreértek valamit...

Nagyon rendes, hogy nem vittek el tömegével a Medimarktból nagy tévéket, gördeszkákat, iPhone-okat és nem gyújtottak fel városnegyedeket, autószalonokat, autókat. Nyugaton már megoldották..

Buildings, stores, assets, TV sets, Nike shoes, cars, smartphones also matter.

Amerikát, mint olyat, elítélem a gátlástalan demokráciaexport, és az otthoni sötétség miatt, amit többek között a sok hülye demokrata-párti képvisel. Így megfelel?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés