Soros György álma: a végtelen nagyságú kamat!

2020. június 3. 15:41

Bálint Botond
Pesti Srácok.hu
Mi baj volt Sztálinnal és Hitlerrel, ha Soros György szabadon császkálhat a normális emberek között?

„Az ember, ha nem jár liberálisok közé és jobbikos társaságba, akkor viszonylag ritkán fut össze elmebetegekkel. Gonosz és ostoba emberekkel igen, de Hitlerrel, Sztálinnal ritkán lehet összetalálkozni a CEU szemináriumain. Pedig ezek az elvtársak-urak is alkottak nagyokat, a hidrogénbombára alapozott tájépítészet ötletével vagy azzal, hogy országuk lakosságának, meg még azokénak egy részét, amelyeket meg tudtak szállni, koncentrációs táborokba zárták, és aztán nem adtak nekik enni. Soros Györggyel azonban a budapesti liberális értelmiség 90 százaléka lepacsizott már és nem vette észre, hogy Palpatine kancellár akar Soros Györgyre hasonlítani és nem fordítva.

Sajnos nem vert szükséges nagyságú hullámokat, hogy Európa egyes vezetői is a dühöngés azon stádiuma felé tartanak, amelyben a magyarországi liberális értelmiség finanszírozója már évtizedek óta leledzik. Soros György hitelfelvételi ötlete, amit nekünk, európaiaknak ajánl, ugyanis igen egyszerű logikát követ. Egy gyakorlatilag számlapénzként létrehozott virtuális összeg után ugyanis végtelen kamatot fizettetne ki minden európaival és azok minden utódjával az idők végezetéig. De pár milliárd évig mindenképpen. Amíg a Nap vörös óriás nem lesz és el nem nyeli a Földet.

És most nem karikírozok egy tisztes közgazdasági elgondolást, hanem valós összegekről beszélek. Soros György végtelen kamatot akar beszedni tőlünk a semmiért. És van, aki szerint nem elmebeteg. Mondjuk az ilyen ötletekre a végletes gonoszság és bírvágy is elégséges magyarázat, de akkor mi baj volt Sztálinnal és Hitlerrel, ha Soros György szabadon császkálhat a normális emberek között?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindig mondtam, Schwartz Gyuri hatéves korától ugyanazt csinálja: a Monopolyval játszik, amihez ő gyártja a szabályokat...

Ne keverjük a dolgokat. Sztálin és Hitler milliók sorsáról (életéről/haláláról) döntő diktátor volt, Soros meg egy nyamvadt spekuláns.

Válaszok:
Google | 2020. június 3. 16:41

Soros György egy zseniális gazember.

Amikor Soros valutakat dont be, akkor nem emberek, orszagok sorsaval jatszik?
Es nincs egyedul.
Akinek a kelletenel sokkal tobb penze van es mar vett maganak hazakat, autokat, ma mar a hatalmat akarja. Olomkatonak helyett hus-ver emberekkel jatszana inkabb. Szivesen elnezne, hogyan mennek olre egymassal, hogyan jarkalnak maszkokban, hogyan keseregnek az eladosodottsaguk miatt, ilyesmik.
Egy nem virtualis SIMS ez.

A zsido vagyonokat mintha akkortajt gyujtotte volna ossze - nem hagyta a nehez munkat masra.

a vidéki suttyó fityeszeseken kívül ezt még vki beveszi?30 éves kötvény lesz, de azért még tolják a hazugságot

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés