Az antifák az igazi fasiszták!

2020. május 31. 18:53

Az antifák kihasználják a tragikus amerikai halálesetet.

2020. május 31. 18:53
Nigel Farage
Facebook

„Az antifák kihasználják a tragikus amerikai halálesetet, és a Nyugat értékeit annál is szélsőségesebbre cserélnék, mit amivel most vádolják a Nyugatot. Az antifák az igazi fasiszták!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. június 01. 18:57
Ez a f@szkalap hiányzott már csak...:(
OberEnnsinnen
2020. június 01. 14:46
"Az Antifák igazi fasiszták." Ugyanezt írtam pár napja a zsidó vallás Talmudi ágáról, amely az Antifákat uszítja: A legfasisztább és legnácibb a világtörténelemben.
yndi
2020. június 01. 13:54
Mellébeszélés.
annamanna
2020. június 01. 00:33
A sztoriban az a szomorú, hogy a fickó állítólag hamis húszdollárossal fizetett. Csakhogy az igazi húszdolláros is hamis. Amögött ugyanúgy nincs semmiféle fedezet, ugyanúgy kamupénz. És ha a hamispénzt valaki meghamisítja, akkor azért megölik, mert van igazihamispénz, meg hamishamispénz. A Farage által emlegetett "igazi fasiszták" sem igaziak természetesen, ez az egész elképesztő. Vannak igazihamisfasiszták meg hamishamisfasiszták, és ezek egymást ölik. Az ördög meg röhög. Ennyire hülye az emberiség nem lehet. És lám, mégis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik