A zalaegerszegi Jobbik is eltűnt a süllyesztőben

2020. május 30. 15:33
A távozók azzal indokolták döntésüket, hogy „nem hajlandóak asszisztálni Jakab Péter diktatúrájához”.

Újabb jobbikos alapszervezet szűnt meg, miután a zalaegerszegi alapszervezet két tagja is a kilépés mellett döntött – írja az Origo. A portál értesülése szerint a két tag kilépése miatt a csoport létszáma tíz fő alá süllyedt, ami azonnali megszűnést eredményez a párt szabályzata alapján.

A mai napon a Jobbik Magyarországért Mozgalom Zalaegerszegi szervezetéből két tag kilépett, ezzel az alapszervezet elegendő létszám alá került, és jelenlegi formájában megszűnt létezni” – írták a volt zalaegerszegi jobbikosok az Origonak megküldött közleményükben. Döntésüket Jakab Péter politikai bosszúhadjáratával indokolták meg. 

Nem vagyunk hajlandóak asszisztálni, ehhez a diktatúrához

– fogalmaztak. Ahogy az a közlemény szövegéből kiderült, számukra Sneider Tamás volt elnök, Varga-Damm Andrea és Farkas Gergely képviselő távozása volt az utolsó csepp a pohárban.

A baloldali irányváltáson átesett pártból a 2018-as országgyűlési választás óta folyamatosak a távozások, ez abból is látszik, hogy a választás után

a Jobbik parlamenti frakciója 26 fős volt, míg mára már csupán 17 főt számlál.

Az Origo információi szerint a zalaegerszegi kilépők egyike Nagy Dezső József, aki egyébként a csoport alelnöke is volt. A politikus tavaly októberben még a baloldali pártokat tömörítő Tiéd a Város Egyesület színeiben indult el egyéni képviselőként az önkormányzati választáson. 14 százalékos eredményével nem sikerült mandátumot szereznie, mindössze a harmadik lett a jelöltek között. A volt alelnök a portál telefonos megkeresésére elismerte, hogy valóban kilépett a Jobbikból, ugyanakkor hozzátette, ezen kívül nem kíván mást mondani. 

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tovább olvad a zúzmara.

Aprobbik lett a Jobbikbol, nem kar ertuk.

Igen, éppen az a vicc, hogy a most kilépők már vonaista-sneiderista-jakabista "neológok". :))))))

Hiszen korábban már legalább egyszer felszámolódott az ún. Jobbik Zalaegerszegen:

https://pestisracok.hu/jobbiko..

Egyébként az is érdekesség, hogy ebből a maradék 17-ből is ALIG van olyan, aki ténylegesen 2018-ban lett megválasztva listáról...

Az ellenzéki szavazatok egy határig összeadhatók, de az összegük nem változik.

Amint látod, a mandi beenged ékezettel is. Az más kérdés, hogy miért nincsenek ékezeteid.

Z.Kárpát urat sajnálod..........biztosan láttad Te is, amikor 2012-ben a Hajógyári szigeten, május 1-én a Kárpátia zenekarral dobolt, s amikor fellépett a színpadra elkiáltotta magát: "Adjon az Isten!", majd vidáman dobolt.

Z.Kárpát már a munkásmozgalmi dalokat tanulja, készül a 22-es kampányra, amikor a DK színeiben fog Gyurcsány mellett szónokolni, győzelméért énekelni....De addigra már lehet, hogy csak ez a képen szereplő három rendíthetetlen fogja a Jobbikot jelenteni.

:))))

Erről a vonai mondatról MINDIG a Gyurcsány-féle "Történelmi beszéd lesz, Klára!" jut az eszembe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés