Trump ultimátumot adott a Facebooknak és a Twitternek

2020. május 28. 11:16
Az amerikai elnök szigorúbb szabályozást vezetne be – írta meg a hvg.hu.

A lap szerint ahogy arra számítani lehetett, Donald Trumpban heves érzelmeket váltott ki, hogy a Twitter félrevezető információnak nyilvánította egyik – bizonyítás nélkül tett – állítását. A republikánusok úgy érzik, a közösségimédia-platformok teljesen elnémítják a konzervatív hangokat – írta Twitter csatornáján Donald Trump. Az Egyesült Államok elnöke második mondatában azt is elárulta, hogyan gondolja megoldani az általa érzékelt problémát:

Szigorú szabályozást fogunk bevezetni, vagy bezárjuk őket.

Trump szerint a közösségi szolgáltatások 2016-ban már megpróbálkoztak a konzervatívok elnyomásával, csak akkor nem sikerült nekik – írta a hvg.hu. Az amerikai elnök hozzátette, ha nem szabályozzák le a közösségi médiát, annak ugyanolyan csalás lesz a következménye, mint a levélszavazásé. Utóbbi állítása volt az, amit a Twitter valótlanként bélyegzett, és felhívta a felhasználók figyelmét, hogy olvassák el az ezzel kapcsolatos bizonyított tényeket – közölte a hvg.hu.

 

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valakinek el kell kezdenie a hazug, felforgató, gyűlöletkeltő, manipulatív, kártékony - bocsánat, független, objektív, igazságkereső, minden álláspontnak helyt adó - média szabályozását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés