II. Erzsébet engedélyével a Buckingham-palotában edzhet Boris Johnson

2020. május 27. 15:49
A testmozgás a Covid-19 betegségből felépülő Johnson heti rutinjának része.

II. Erzsébet királynő engedélyt adott Boris Johnson brit miniszterelnöknek, hogy a Buckingham-palota területén eddzen. A The Telegraph című brit portál szerdai beszámolója szerint a testmozgás a Covid-19 betegségből felépülő Johnson heti rutinjának része.

Az, hogy ennek helyszínéül most a Buckingham-palota udvara szolgál, segít enyhíteni a Johnson védelmével kapcsolatos aggodalmakat. A brit kormányfő ugyanis előszeretettel fut nyilvános helyeken. A brit uralkodó londoni rezidenciája hatalmas kerttel és egy szabadtéri teniszpályával is rendelkezik. Az 55 éves Johnson nagy rajongója a tenisznek.

A portál egy képet is közölt a brit kormányfőről, amint keddi edzését követően piros pólóban, kék sortban és sportcipőben visszatér hivatalos rezidenciájára és hivatalába, a Downing Streetre. Johnsont korábban már a Lambeth Palotának, a canterburyi anglikán érsek londoni rezidenciájának a kertjében is látták futni. A Buckingham-palotát idén nyáron nem nyitják meg a látogatók előtt a járvány miatt. A 94 éves II. Erzsébet és 98 éves férje, Fülöp herceg még márciusban a királyi család windsori rezidenciájára távozott.

(MTI)

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés