Kocsis Máté: Szégyelljék magukat, akik diktatúrát kiáltottak, és kérjenek bocsánatot!

2020. május 26. 16:17
Gyurcsány Ferenctől Szabó Tímeán és Tóth Bertalanon keresztül Jakab Péterig bezárólag kérjenek bocsánatot a baloldali politikusok! – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.

Szégyelljék magukat, akik diktatúrát kiáltottak, és kérjenek bocsánatot – hangsúlyozta kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz frakcióvezetője, reagálva az ellenzéki pártok nyilatkozataira.

Kocsis Máté kifejtette: a kormány kedden benyújtja az Országgyűlésnek a rendkívüli jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslatot.

Kiemelte: Gyurcsány Ferenctől Szabó Tímeán és Tóth Bertalanon keresztül Jakab Péterig bezárólag kérjenek bocsánatot a baloldali politikusok Magyarországtól és a magyar emberektől a világjárvány idején tanúsított viselkedésükért.

Most igazán nagy szükség lett volna az összefogásra, de ők nem támogatták sem a veszélyhelyzet meghosszabbítását, sem a járványügyben meghozott fontos intézkedéseket, és támadták azokat a szakembereket, akik védték az emberek életét, egészségét és biztonságát – hangsúlyozta Kocsis Máté, hozzátéve: „a baloldal ismét bebizonyította, hogy a bajban nem lehet rájuk számítani”.

(MTI)

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...diktatúrát kiáltottak..." - édes istenem, attól függ, milyen az a diktatúra.
"When you have an efficient government, you have a dictatorship." (Truman)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés