Fidesz: Pikó vállalja a felelősséget a döntéseiért!

2020. május 26. 16:41
A józsefvárosi Fidesz arra szólította fel a polgármestert, hogy mondja meg az igazságot a közszolgálati lakások elvételéről.

A Fidesz józsefvárosi szervezete felszólítja a kerület ellenzéki támogatással megválasztott polgármesterét, Pikó Andrást, hogy vállalja végre a felelősséget döntéseiért, és mondja meg az igazságot a közszolgálati lakások elvételéről.

A józsefvárosi Fidesz az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: Pikó András szerint „minden alapot nélkülöz”, hogy ő közszolgálati lakásokat vett volna el a kerületi egészségügyi dolgozóktól, rendőröktől, tűzoltóktól.

Ezzel szemben az igazság az, hogy Józsefváros polgármestere április 6-án egyszemélyben döntött 60 darab közszolgálati célú lakás kijelölésének megszüntetéséről – olvasható.

Felszólították a polgármestert, ha szerinte ez nem igaz, akkor „ne az online térben szerencsétlenkedjen, hanem álljon ki a járvány miatt frontvonalban harcoló orvosok, ápolók, rendőrök, tűzoltók elé, és mondja férfiasan a szemükbe: ezekre a lakásokra nem számíthatnak a jövőben.”

(MTI)

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy rádiós nem biztos, hogy jó polgármesternek:-)))))

Biztosan:-) azt a rádiót soha nem hallgattam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés