A román miniszterelnök elültetett egy már elültetett fát

2020. május 25. 15:53
Nem jött zavarba Ludovic Orban, amikor kiderült: nincs mit ültetni.

Nemrég ünnepelte 145. születésnapját a román Nemzeti Liberális Párt. Ennek apropóján a párt vezetése az országnak több miniszterelnököt is adó, Erdély elszakításában is komoly szerepet játszó Brătianu család Argeş megyei, Ştefăneşti-en álló egykori rezidenciájába utazott, hogy felavasson egy múzeumot.

A Főtér beszámolója szerint az eseményen egy rendkívül unalmas miniszterelnöki beszéd hangzott el, de aztán Ludovic Orbannak sikerült emlékezetessé tenni saját szereplését. Az esemény szervezői ugyanis azt találták ki, hogy Orban elültethetne egy fát. Igen ám, de ehhez elültetendő fa is szükségeltetik, amit azonban elfelejtettek beszerezni.

„Ezért aztán egy kicsit körbeástak egy más korábban elültetett fát, Orban és egyik társa pedig ásót ragadott, és visszadobálta a talajt a fa kiásott gyökereire” – idézi fel az történéseket az erdélyi magyar portál.

„Az eseményről videó is készült, amit Marcel Vela belügyminiszter készségesen meg is osztott közösségi oldalán, de később gyorsan törölte, amikor felhívták rá a figyelmet, hogy mennyire égő, ami rajta látható” – zárul a Főtér cikke.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nálunk Orbán a Fideszt a kínaiak oldalára állította a III. világháborúban.

Pfej!
Pfej!
Pfej!

Azért Kína sem volt egy matyóhímzés. Nézz meg pár dél-koreai történelmi filmet, szinte mindegyiknek elengedhetetlen eleme a brutálisan hódító és hatalmaskodó Kína. Egyezzünk meg abban, hogy nem a kommunisták és az imperialista japánok honosították meg a világnak azon a tájékán a legyőzöttel szembeni korlátlan és állati erőszakot!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés