Nem ízlett az ingyenkaja a tranzitzónánkban?

2020. május 23. 12:03

Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu
Mások (például Szél Bernadett) viszont tudni vélték, hogy a kaja nem rossz volt, hanem nem is volt.

„Magyarország zokog: bezártuk tranzitzónáinkat. Mindannyiunk szívén gondfátyol ül, amiért mától nem etethetjük, itathatjuk évi több százmillió adóforintból az ide tévedt tálib békeimámokat, nem kvártélyozhatjuk el a szende Iszlám Állam-harcosokat, szudáni agysebész-hordákat. Pedig szívesen csináltuk. Különösen, hogy olyan sok szeretetet kaptunk érte Gyuri bácsi itteni és brüsszeli sameszaitól… Mi sírunk, a Helsinki Bizottság viszont ünnepel (még), de csak azért, mert szegény hülyék nem tudják, amit mi…

Hát, nem tetszett az Európai Bíróságnak a magyar tranzitzóna. A luxemburgi taláros csapat ízlelgette egy sort a magyar tranzitzónát, nyelvgyökére vette, gargarizált vele, végül kiköpte: nem jó. Mire a magyar kormány megvonta a vállát, s közölte: akkor bezárja azokat, le is út, föl is út. Aki eddig idegenrendészeti őrizetben volt (négy fő), az abban is marad, a többi 280 muszlim népvándorlót migránsszállóba viszik. Az újonnan érkezők pedig már csak a külképviseleteken próbálkozhatnak menedékkérelemmel.

Az Európai Bíróságnak nem tetszett, hogy a limeszünkhöz érkezett barbárokat egyáltalán megállítottuk, akár csak egyetlen percre is raboltuk a drága idejüket holmi idegenrendészeti eljárással, menekültügyi intézkedésekkel, okmánykövetelésekkel. Hiszen ez idő alatt több száz klotyót kitakaríthattak volna például Luxemburgban… Nyilván az sem tetszett a bíróságnak (bár ezt tudtommal nem öntötték szavakba), hogy a magyar adófizetők pénzéből osztott ingyen étel, ital – ellenzéki portálok szerint – nem volt elég ízletes, választékos, a ’68-as Chateau le Blanc pezsgőt is csak szobahőmérsékleten szervírozták a nyomorultaknak, akik ettől – érthető módon – teljesen »traumatizálódtak« (indexes szakzsargon). Szívalakú hancúrpamlag, jakuzzi sem várta őket Röszkén, ami már mindennek a teteje. Megint mások (például Szél Bernadett) viszont tudni vélték, hogy a kaja nem rossz volt, hanem nem is volt, és az átlagosan egy évig fogva tartott családokat folyamatosan éheztették. Jé, egy évig ki lehet bírni kaja nélkül? Mik vannak!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Attól, hogy migránsok éheztetésről beszéltek, attól, hogy a magyar kormányt figyelmeztették, hogy ne éheztesse a migránsokat, még nem biztos, hogy valóban éheztették őket. A migránsok visszamehettek volna Szerbiába, de nem mentek, még az állítólagos éhezés ellenére sem, mert itt a kérelmük elbírálásáig legalább kaptak valami ellátást. Az elutasítás után viszont már nem kaptak, mert akkor már nem volt jogos a további itt tartózkodásuk, vége lett az ingyen ellátásnak. Gondolom, ez logikus.

Most viszont ez az ingyenes ellátás is megszűnik számukra, ezt köszönhetik a jogvédőknek. Mert a követségek előtt várakozva, az utcán nem kapnak semmit. Azt pedig gyanítom, hogy ha már követség, nem a magyar követséget fogják választani.

A volt macedón elnök pedig azért kapott menedéket, mert figyelve az ottani belpolitikai eseményeket, igazolva látták, hogy otthon veszély fenyegeti. Mielőtt kételkednél, fogadd el, hogy az ottani magyar képviseletnek erről több információja volt, mint neked. Az ide érkező, dokumentum nélküli migránsokról viszont még ennyit sem lehet tudni, már az állampolgárságuk is hazugság, hát még a többi.

Ne minősítsd azt, akivel nem vagy egy szinten, mert ha ott lennél, akkor vitaképes lennél. Értem én, hogy egybites mentalítással ez bonyolult, de akkor is így van.

Egy olyan országban, ahol tüntetésen rendőröket ölnek meg az utcán, talán mégsem veszélytelen politikai fogolynak lenni. Az ítélet valódi indokát most hagyjuk, a vitaképtelen balliberálisok mindenütt gazdasági bűncselekményben, korrupciós vádakban utaznak.

Az idő múlása nem a multikultit erőltetőknek kedvez, mert egyre inkább látszik, hogy a jövevények ide nem beilleszkedni jönnek. Ez megszállás, és ahol elérik a kritikus tömeget, ott szembeszállnak a politikai korrektség által lebénított hatósággal. Egy idő után nyilvánvaló lesz a különbség a migránsokkal elárasztott nyugat, és a migráns mentes keleti országok között. Heiko Mass német külügyminiszter már nyíltan beismeri, tényként fogadja el, hogy a 27 EU tagállamnak csak egy kisebb része hajlandó migránsokat befogadni. Még emleget valamiféle kompenzációt, de ebből sem lesz semmi. Kénytelenek lesznek megenni, amit főztek, főleg, ha a nyugati társadalmak fellázadnak, ha a szociális háló szétszakad az ingyenélők ellátása miatt. És akkor még nem tudjuk, mit várhatunk a járvány kiújulásától. Erre még az EU is rámehet.

Gondolod, hogy Magyarország begyűjti a világ összes politikailag üldözött politikusát? Netán körkérdést intéz hozzájuk, hogy ki akar de jönni? Érdekes logika lapján juthattál idáig. A második kérdésedre az az egyszerű válasz, hogy Gruevszkivel jó volt a kapcsolat, és az ottani tényeket ismerve kimentették onnan. Ez egy nagyon egyszerű kérdés, csak ti jobb híján ezen rugóztok. Azt pedig, hogy vannak-e nálunk más, hasonló üldözöttek, nem fogják neked, de másnak sem elmondani. Ti pletyka szinten művelitek a politikát, de a politika nem közöl pletykákat a nagyközönséggel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés