A volt jobbikos örül, hogy kiszállt a „flúgos futamból”

2020. május 22. 17:00
Kepli Lajos a Varga-Damm Andrea körül kibontakozó, újabb jobbikos botrányról írt közösségi oldalán.

Kepli Lajos, volt jobbikos országgyűlési képviselő közösségi oldalán osztotta meg az egyik internetes portál cikkét arról, hogy a Jobbik felszólította Varga-Damm Andreát, hogy adja vissza mandátumát. Mint ismeretes, a Jobbik egyik vezető női politikusát azért akarják eltávolítani a frakcióból, mert ő volt annak a Semjén Zsolt által benyújtott törvényjavaslatnak a témafelelőse, amelyet kedden a Jobbik is megszavazott. A jobbikosok a képviselőnőt hibáztatták, Jakab Péter pedig a Facebookon szólította fel mandátuma visszaadására Varga-Damm Andreát.

A fejleményeket látva szólalt meg Kepli, aki 2010-től 2019 júniusáig volt a párt parlamenti képviselője. Tavaly nyáron aztán ő is távozott, az őszi önkormányzati választásokon pedig függetlenként indult Balatonalmádiban a polgármesterségért – és nyert.

Szerdán annyit posztolt közösségi oldalára, hogy furcsa hangulatban érzi magát. A megosztott cikk mellé ennyit fűzött hozzá: „Ceterum censeo: szerintem (eddigi) életem legjobb döntését hoztam meg tavaly, amikor kiszálltam ebből az egyre szánalmasabbá váló »flúgos futam«-ból...”

A poszt alá kommentelt Janiczak Dávid is. Ózd polgármestere szerint ez a „felkészülés a 2022-es frakció méretére”. „Viccet félre téve, nem tudom mi folyik a háttérben, nem is érdekel, van elég gondom, csak abban reménykedem, hogy lesz valaki végül aki visszaállítja a jogállamot és elzavarja azokat akik leépítették. Álmom, hogy egyszer úgy vezethessem a városom, hogy nem gáncsolnak, nem rugdosnak, nem húznak elém falakat”  – írta Janiczak.

 

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés