Az Orbán rezsimmel nincs alku!

2020. május 20. 20:19

A Jobbik elnöksége felszólítja Varga-Damm Andreát, hogy 24 órán belül adja vissza a mandátumát!

2020. május 20. 20:19
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Mint az ismeretes, kedden a Jobbik – a téma felelősének, a honvédelmi és rendvédelmi bizottság alelnökének, Varga-Damm Andreának a javaslata alapján – megszavazta az állami megfigyelőrendszerről szóló salátatörvényt.
Tudjuk, hogy a parlamenti kétharmaddal rendelkező Fidesz elfogadta volna a salátatörvénybe rejtett paragrafusokat nélkülünk is, tehát a szavazataink nem befolyásolták a konkrét döntést. A Jobbik frakciója – ha megfelelően tájékoztatják a törvényjavaslat tartalmáról és megfelelően előkészítik számára azt – sohasem adta volna a nevét egy ilyen javaslat elfogadásához. A Jobbik nem egy következmények nélküli párt, ezért a frakcióelnökség felvállalta, elismerte a közvélemény előtt a hibát.
A Jobbik vezetésében ugyanakkor egy feloldhatatlan bizalmi válság alakult ki Varga-Damm Andreával szemben, és elvárjuk tőle, hogy vállaljon felelősséget az üggyel kapcsolatosan. A Jobbik összevont elnöksége felszólítja Varga-Damm Andreát, hogy 24 órán belül adja vissza a mandátumát! Amennyiben ő ennek nem tesz eleget, akkor az ellenzéki párt frakcióvezetése kezdeményezi Varga-Damm Andrea kizárását a Jobbik frakciójából. Az Orbán rezsimmel nincs alku!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 24. 16:57
"..Az Orbán rezsimmel nincs alku!.." NO, EZ(!) MEGYNYUGTATÓ. MERT MÁR KEZDTEM AGGÓDNI ANNAKOKÁBÚL, HOGY ALKUDOZNI AKARSZ VÉLÜNK KISPÖCCCCCS!
nyugalom
2020. május 21. 22:56
Vonanak is le kellett adnia a kocsi, kulcsot! Ez a zsebdiktator mit kap? Buta, mindenki rohog rajta!
puszika
2020. május 21. 18:31
Belülről rohad a valamikori édes gyümölcs!! Ez nem politizálás ,EZ HATÖKRÖK KÖRTÁNCA!!!
Pulai Bleki
2020. május 21. 16:35
Te rohadt büdös bunkó! 0 Ft.-ért megvett árulo!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!