A görög szállodák gőzerővel készülnek a szezonra

2020. május 21. 8:12
A legtöbb szálloda meglehetősen rugalmasan kezeli a foglalásokat.

Az elmúlt években folyamatosan nőtt a Görögországba látogató turisták száma. A foglalások alapján az idei is remek évnek ígérkezett, de közbejött a járvány. A szállodák most zárva vannak, a szakemberek pedig azon gondolkodnak, milyen óvintézkedésekkel fogják garantálni a vendégeik egészségét és biztonságát, számol be az Euronews.

– Mindent megteszünk majd azért, hogy a szobákból időben kijelentkezzenek, és azok 48 óráig üresen álljanak, hogy a szobában bármilyen potenciális szennyeződés eloszoljon – mondja a Palace Hotel Astir igazgatója, Philippe Roux-Dessarps. – Elválasztjuk a szobákat is, a különböző csoportok között nem lesz érintkezés, a családok együtt lehetnek, de elválasztjuk őket a többiektől, amennyire lehet.

A vendégek lázát érkezéskor és azután naponta megmérik. A személyzetet pedig gyakran tesztelik koronavírusra. A járvány kordában tartása szempontjából a távolságtartásnak még mindig központi jelentősége van. A napozóágyak között legalább négy méter távolság lesz. Ehhez a szállodáknak minden egyes extra négyzetméterre szüksége van. Az étkezéseket a szálloda nyílt tereiben szolgálják majd fel, az ételek elkészítésében külön biztonsági és higiéniai szabályokat alkalmazunk.

A legtöbb szálloda meglehetősen rugalmasan kezeli a foglalásokat, így nem sokan mondták le eddig a szállásukat, de nem tudni, végül hányan érkeznek meg.

(Euronews)

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amíg ilyen sok hülye liberális, klímahisztériás, de mindenhová repülgető, egy szelfiért a nagyszüleink egész életére kiterjedő ökológiai lábnyomot hagyó ember él köztünk, addig számítani lehet erre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés